Witam
Więc tak. Grałem dzisiaj około 12 na BF2. Jak Wiadomo Bango ma tam admina.
Graliśmy we trzy osoby: Bango, Sensation i ja. Koledzy chcieli sobie pograć na kosy, co za bardzo mnie nie obchodziło, bo to w końcu FFA, więc można robić co się żywnie podoba i grałem swoje. Nagle.. Grożenie banem, kickiem.. W ostateczności dostałem kilka slapów na starcie rundy będąc na respie (nie mam pojęcia co to miało znaczyć i do czego doprowadzić).
Więc podsumowując, jak już mówiłem dawno temu, Bango chce popisywać się tym, że w pewnym sensie ma władzę na serwie.. Nie żeby mnie te slapy zdołowały albo coś. Chodzi mi o to, żebyście się mu bardziej przyjrzeli.. Po prostu gdybym grał na swoim nicku, pewnie taka sytuacja nie miałaby miejsca. Podejrzewam, że znowu by się podlizywał, jak zawsze. Traktujesz graczy inaczej? Patrzysz z góry bo masz flagi? Oj oj oj..
Dowody? Proszę bardzo:
SS
To chyba tyle..
Pozdrawiam ; )
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
W sumie to nie ładne.Ale jeszcze gorsze jest frajerstwo,które rodzi sie na tym forum...Ulżyło ci amigo?
Tylko nie zabierajcie mu admina bo slapnal tam kogos 2 razy xd
Pozdrawiam.
ps.Bango nie podlizuj sie ;p
oO
A umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie chodzi mi o to czy dostałem slapa czy coś, tylko o to, że on traktuje każdego inaczej, popisuje się kolegom itp.. -.- A tak chyba nie powinno się robić racja? Nie po to się ma flagi, aby się nimi bawić.
Chyba, że to dla Ciebie normalne, aby do adminów się uśmiechać, a innych na siłę przekonywać do swoich racji.. I to jeszcze na FFA ; )
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Co nie zmienia stanu rzeczy ze za głupoty skarge składasz
nie jest to normalne ze graczy traktuje w inny sposob kazdego(o ile to prawda bo sie jeszcze nie spotkalem),ale ja bym mu sam przemowil do rozsadku wpierw ,a nie lecial na forum
Może powiedz Roman, że to co Amigo powiedział to kretyństwo i kłamstwo
Sam nieraz gram na fejkach, i widzę jak adminują niektórzy. Widać, że podbić kilka postów i pograć 24/24 na serwerze to nie poblem skoro tacy ludzie po dostaniu admina juz mają wyższość osobową, co raczej dobrze nie świadczy o Nim ;]
Nie mówię tu o Bango, tylko ogółem - są tacy admini, co po prostu grają jak im się żywnie podoba, a kto się pod jego zasady nie dopasuje to BAN ^^
Wypowiadając się o Bango - nic strasznego nie zrobił, użył przymusowego sposobu na wkręcenie Cię do gry na noże ;] Inaczej, jakbyś dostał tego bana lub kicka. Nie dziwię mu się, że z deka się wnerwił, bo pogaduszki pewne siebie i stosunek do osoby administrującej serwerem typu "Bo co? Co mi zrobisz" nie są na miejscu. Nauczycielowi też tak powiesz ? Gdyby tak łapać każdego niekopetentnego admina, zrobiłoby się dość pusto...
Tak więc - uspokójcie się wszyscy i pamiętajcie, że zawsze możecie wpaść... :P
Roman - kiedyś to zrozumiesz...
Ostatnio zmieniony przez oUpolak 2009-05-06, 15:54, w całości zmieniany 1 raz
Wyrazilem moja opinie-glupota i frajerstwo.Nic o kłamstwie pro gejmerze nie napisalem.jedyne z czym sie zgodze to jest to iż gra wielu adminów "jak im sie żywnie podoba".No ale wiadomo,że łatwiej udupić testa,nie?hehe
róbcie co chcecie.
Pozdrawiam.
Wyrazilem moja opinie-glupota i frajerstwo.Nic o kłamstwie pro gejmerze nie napisalem.jedyne z czym sie zgodze to jest to iż gra wielu adminów "jak im sie żywnie podoba".No ale wiadomo,że łatwiej udupić testa,nie?hehe
róbcie co chcecie.
Jak ja rozumiem to test jest po to aby zobaczyć czy ogarnie serwer co teraz sobie pozwala
to co może być za 2 miesiace. W okresie tym powinień uważać bardziej .
róbcie co chcecie.
Jak ja rozumiem to test jest po to aby zobaczyć czy ogarnie serwer co teraz sobie pozwala
to co może być za 2 miesiace. W okresie tym powinień uważać bardziej .
Admin w kazdym okresie powinien uwazac tak samo, a nawet jeszcze bardziej jak juz ma normalnego adma.Wtedy staje sie coraz bardziej doswiadczony.Bledy na poczatku zawsze sie zdarzaja. bez afery...
w mojej opinni,drodzy policjanci,zajmijcie sie starszymi adminami.
bez odbioru
Z Sensem umówiliśmy się, że będziemy grać na noże, i napisaliśmy żebyś ty też grał. Następnie ty wyskoczyłeś z tekstem "bo co mi zrobisz?", Sens w żartach napisał "kick?", a ja napisałem "ban?". Bana, ani kicka i tak byś nie dostał, bo w przeciwieństwie do tego co mówisz nie popisuję się, ani nie karam bez powodu.
Bardzo Cię przepraszam, jeżeli uraziłem Cię tym slapem lub spowodowałem jakikolwiek dyskomfort, dostałeś 2 czy 3 slapy bo byłeś afk na respie ( teraz wiem, że robiłeś te screeny).
A co do Twojego oskarżenia o to, że się podlizuje, to jest to nie prawda i ty dobrze o tym wiesz. Prawda jest taka, że około połowy administracji jest przeciw mnie, bo nie trzymam z nimi, zwracam im uwagę lub coś takiego.
P.S. Niech H@ lub V@ rozpatrzą sprawę i jeśli chcą zabiorą mi admina.
W którym miejscu napisalem,że moze robic co chce?Uwazam tylko,ze rodza sie tutaj gorsze czyny niż wyzej przedstawiony,a nie sa one zglaszane w ksiedze skarg.
nie odpowiadam wiecej
BEZ ODBIORU!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum