Nr Użytkownika: 2464 Dołączył: 12 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 8 Skąd: Toruń
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-12, 20:56 Ban za... nie wiem za co ? ;o
Dzis okolo godziny 20:45 wchodze sobie na server BF2 gram i dostalem bana nie wiem za co bez zadnych screenow nawet nie wiem jaki admin byl online prosze o wyjasnienie albo unbanned.
Jezeli napisalem w zlym temacie itp. to prosze przeniesc bo jestem nowy na forum i troche dziwne te forum ;p Nie umiem sie po nim poruszac :)Bez krytyki i kulturalnie prosze :D
CZŁOWIEKU!! (chyba)
Nie licz na UB jak ss nie wstawisz!
Rozumiesz czy ci to drukowanymi napisać?
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Sprawdzałem czy myślisz...nie masz to nie będzie UB.
Jak mówił że ci robił to robił. Masz problem.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
BY DANTE
Skoro Arturo mówi, że zrobił Ci ss to znaczy, że zrobił.Sprawdź jeszcze raz dokładnie, i jak jakimś sposobem je znajdziesz to daj na forum.Dużo osób już mówiło, że nie ma ss bo grali na wh, więc nie kręć tylko wrzuć je na forum to będzie unban, nie ma ss ban zostaje.
Temat można chyba zamknąć, bo spam sie tylko robi.Znajdzie ss to założy nowy temat i wstawi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum