Nr Użytkownika: 3347 Wiek: 20 Dołączył: 02 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 113 Ustrzelił 3 fragów Skąd: Suwałki
Post numer: #1Wysłany: 2009-12-25, 23:53 BAN ZA NIC !!!
Dziś usiadłem do komputera i zacząłem grac w cs"a admin sector32 dał mi bana na 30 min niby ze mam czity u@ bana dostałem na mapie "de_dust2002" proszę o wyjaśnienie bo ja nigdy nie grałem na czitach a bana dostałem za nic proszę o wyjaśnienie albo demko na którym wygląda ze mam czity ??
Ps ;
Na wcześniejszej mapie "cs_assault_upc" admin sector32 puszczał jakieś piosenki wigilijne co chyba nie przystało na admina ??? uważam ze takie zachowanie nie powinno się pojawić u adminów z tak dobrych serwerów jakimi są fpsc.net . (Proszę o przemyślenie sprawy z piosenkami ) proszę o od banowanie mnie
Też cie lubię. Przeprosiłem na sb i odrazu dałem ub. A o to chodzi że w sprawie czitów daje się znak u a potem @ i pisze się o podejrzeniu w sprawie czitów ostatnio duzo osób się na to skarży . Chciałem dać bana innemu kapi*, ale ktoś w tym momęcie wyszedł z serwera i numerki się zmieniły i dałem tobie jeszcze raz przepraszam . A do piosenek hmmmm przydała by się jakaś świąteczna atmosfera na diablo więc pusciłem przez chwile jakies 2-3 minutki ale kiepska jakość była więc wyłączyłem
// Close
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum