Post numer: #1Wysłany: 2008-10-15, 16:09 Ban za lvl ???
Admin: Fearo
Serwer: Diablo2
Gram sobie na serwie byli admini wszystko okej...
gram na tym serwie od 4 dni... poświeciłem cale dnie na ten lvl....
ale na serwer wszedl fearo i zapytal skad mam ten lvl??a skad sie lvl bieze??? przeciez expilem.
No i dostalem bana.
Za co, za lvl??? WTF????
Ostatnio zmieniony przez Smiley 2008-10-15, 16:13, w całości zmieniany 1 raz
liczby nie klamia smiley;] na diablo jestesmy od poczatku i wiemy ze nabicie 55 w 6 h jest niemozliwe boz kopii;] nawet nie wiem czy z czitami bys to zrobil:]
masz cos innego na swoja obrone oprocz "tak ci sie tylko wydaje"? bo nam sie raczej nie wydaje...
#no i to 2 sprawa pepe:]
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2008-10-15, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
55 jak juz... eh.... co za ludzie... tak to jest jak sie lvl na nicku zapisuje wtedu gadaja uczciwemu graczowi ze lvl kopiuje....jak juz wspomnialem niewiem jak ... gram ty za krotko zeby all ogarniac
skoro wiesz ze lv sie zapisuje na nicku to wiesz ze jesli wejdziesz na danym nicku to bedziesz mial jego lv to co mowisz ze nie wiesz jak jak wiesz? oO
grasz od 4 dni xD
mogloby go akurat nie byc teraz ale jest z diablo od poczatku czyli mogl jeeeeeeeszcze wczesniej hen hen czasu w tyl kogos takego widziec xD
a nie widzla nie?;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum