Nr Użytkownika: 2655 Wiek: 17 Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 8 Skąd: Kock
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-05, 18:13 Ban za co ?
Twój nick w grze : hC-GaminG HetmaN #1
Serwer: DIABLO NEW
Kto ukarał : Big Majkel (jakos tak)
Sposób kary : Added to banned list
Czas kary : nieokreslony
Mapa : Westwood
Godzina : okolo 18
Data : 05.06.2009r
Powód kary : Nieznany
Treść odwołania : Gralem na Westwoodzie i nagle zostalem dodany do listy zbanowanych nawet nie wiem za co :( screenow mi zaden admin nie zrobil,wiec nie moge wrzucic... Czy moglbym dostac Unbana ???
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Hmm...
Zacznijmy od tego, że majkel'a od dłuższego czasu nie widze na serwie to raz, na serwerze dr widze jak gra --_--Big Majkel--_--, ale jak się spytałem kiedy wbije na serwa dm, odpowiedział jego brat który ma dostęp do admina na dm, sam odparł że nie ogarnia na admina(słowa jego brata) i nigdy by nie wbił na djablo na nicku brata admina, więc jeśli to zrobił braciszek to ja nie mam więcej pytań.
ps:Temu koledze już robiłem ss, i był czysty.
http://fpscs.net/topics43...ie-d-vt6660.htm
//
OSA
Kolego weź wyić bo rzal
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-06-14, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Mój nick hC-GaminG Warning #5
Chciałem zglosic skarge na Fearo gralem sobie normalnie az w końcu dostalem bana za nic czitów nie mialem a bana na gre dostalem mam nadzieje ze odbiezecie Fearo'wi admina on daje bany za nic skreen mi nie zrobił demka tez nie a więc ban za co ?
Mam nadzieje ze cos zrobicie
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum