Post numer: #1Wysłany: 2009-11-30, 19:17 Ban, za co?
Mój nick w grze: tcvf
Nick Admina :Nie mam pojęcia
Data incydentu :30 listopada około godziny 19.00
Gdzie to się wydarzyło ? :war3 mod
Opis sytuacji : Gram sobie spokojnie jak zawsze ,nagle dostałem bana bez powodu!Nie mam pojęcia kto mnie zbanował i za co...
Ostatnio zmieniony przez tcvf 2009-11-30, 19:18, w całości zmieniany 1 raz
a wczoraj to pewnie nie Ty na aimie pociskales? Jacy wy biedni nigdy nie wiecie za co ban leci . Prosze o to dowod zebys nie krzyczal ze bez podstaw banuje.
Heh.. bardzo mi przykro z tego powodu ,że jesteś w błędzie. Nigdy nie używałem aima ani wh. Jeżeli to możliwe proszę sprawdzić czy ktoś inny grał niż ja na moim ip
[ Dodano: 2009-11-30, 20:01 ]
Noi co mam teraz zrobić...?Jakiś osioł wlazł mi na konto i dostałem bana. Prosze o unbana!!!
Noi co mam teraz zrobić...?Jakiś osioł wlazł mi na konto i dostałem bana. Prosze o unbana!!!
Cytat:
//Skeepers
Kup Steam
PAPA !:**
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum