Post numer: #1Wysłany: 2009-04-26, 17:33 Ban za aima ?? :/
Wchodzac na forum (temat kosz podanie o adma) pod podaniem jakis admin bezpodstawnie dal mi bana twierdzac ze widzial mnie z aimem ?? Nigdy nieuzywalem czitow zadnych! Pozatym jezeli tak trzeba bylo zrobic jakies SS lub Demko nagrac...Ale poco jak mozna dac bana i posprawie!! :/ A pozatym gram tu od niedawna na serwerze diablo i tez niedlugo.....
POMYSL 2 RAZY ZANIM COS ZROBISZ! :/
[ Dodano: 2009-04-26, 17:39 ]
Stwierdzil to admin z FFA :/ <lol> PYTAJCIE MESSIEGO ZE NIGDY NIC NIEMIALEM!!!!
Post numer: #6Wysłany: 2009-04-26, 20:16 Sry za zrobienie zamieszania!
Wchodzac na serwer niemam bana poprostu,tak mi sie wydaje iz ten admin co mial podpis i dal posta pod tym co napisalem(niewazne) byl adminem z FFa i moze tam ktos gra o niku Darooo777 a ja gram na niku ICE=D@RO! na diablo modzie! Jeszcze raz sorki! mam nadzieje ze juz niebedzie takich niejasnosci!
Nie rozumiesz na forum jest takie cos jak opcja [ you ] bez tych odstepow i ci pokazuje twoj nick. np Gość <- i tu kazdy widzi swoj nick.
Dlatego niektorzy maja w podpisach
Gość przeczytaj regulamin
Gość masz bana tu czy tam
Gość bije cie jak chce itp
ruzumisz ? :D
Co do podpisow sie zgadzam ale nie do tego posta co byl ale niewazne dajmy juz sobie spokoj i robmy co robimy najlepiej grajmy xD i tak dzieki za jakie kolwiek zainteresowanie xD :D:D do zobaczenia na serwie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum