Post numer: #1Wysłany: 2009-11-26, 16:55 Ban za AIM'a
Twój nick w grze : Scandalous
Serwer: war3ft
Kto ukarał : asault
Sposób kary : ban
Czas kary : perm
Mapa : italy
Godzina : 16 ++
Data : 26.11.2009
Powód kary : " Pochwal się mamie aimem a nie na serwerze" jeśli coś przekręciłem to asault poprawi.
Treść odwołania :
Witam
Dostałem BANA za podobno aima ,którego nie miałem. Asault twierdzi ze nagrał mi dwa demka jedno wczoraj drugie dziś wiec chętnie je zobaczę. Jeśli tak często obserwujesz moja grę to powinieneś zauważyć ze czasami ładnie mi fragi wpadają a czasami strzelam w kogoś i nie mogę trafić wiec skąd wymyśliłeś tego aima to nie wiem.
PS. sory asault ze narobiłem ci problemu i będziesz musiał uploadowac demka.
Szczerze nic do ciebie nie mam za tego Bana i będę dalej grał na waszych serwerach bo panuje tu mila atmosfera.
Mam tylko jeden mały " Minus " co do tej sprawy następnym razem napisz jakiś lepszy powód bana bardziej adekwatny do osoby admina która powinna dawać przykład i nie pisz nic tego typu co do mnie
Ostatnio zmieniony przez scandalous 2009-11-26, 16:56, w całości zmieniany 1 raz
Pochlebia mi to ,że sadzisz ze mam Aima. Interp mam normalny 0.01 a celownik mam dynamiczny to się rusza.
Wklej tu link do filmików chętnie je zobaczę.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum