Nr Użytkownika: 1966 Dołączył: 25 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 10 Skąd: wiaderko.com
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-26, 18:07 Ban [wiadomosc do admina rikku]
Nie wiem za co dostałem bana. Zrobiłeś mi ss, ale niestety nie mam ich w folderze =/ pewnie mi nie uwierzysz ale na prawdę ich nie mam.
Mogę tylko poprosić o odbanowanie i jeśli chcesz możesz mnie sprawdzić jeszcze raz. Poza tym chyba nie było skarg od nikogo na mnie ze mam wh albo jakikolwiek inny hax, żadnych ss, żadnych demo na forum. Rozpatrz moją prośbę. :)
Sprawdz jeszcze raz dokladnie czy nie masz tych screenow.
Fayrant napisał/a:
Folder(miejsce na dysku), gdzie zapisują się screeny:
Jeśli grasz na steam:
...\Valve\Steam\SteamApps\(twoj nick)\counter-strike\cstrike_polish lub
...\Valve\Steam\SteamApps\(twoj nick)\counter-strike\cstrike
Jeśli grasz na non steam:
...\Valve\cstrike_polish lub
...\Valve\cstrike
Screeny zrobione tobie miewają najczęściej nazwy : (nazwa_mapy)0001, (nazwa_mapy)0002 itd. np. de_kabul0001, de_kabul0002
Jezeli sie "same" nie znajda to niestety bedziesz miec problemy z gra na serwerze DM nawet posiadajac neostrade.
Larry dostales bana na 20min za brak kultury, jednak cos sie zchrzanilo i wyskoczyla wiadomosc o permie :O Nie mam pojecia dlaczego... Sprawdz za 10min czy mozesz wejsc do gry, jesli nie to podaj swoje ip jesli laska :P
Słucham? Nic z nimi nie robiłem. ;| spakowałem je, bo bez sensu żebym spamował tu linkami. Nie rozumiem o co chodzi :/ jedynie co zmieniłem,to z 24bitów na JPEG* żeby szybciej to zuploadować, bo trochę wolnego neta mam i długo by to wszystko trwało.
Ostatnio zmieniony przez raszBu 2009-03-29, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
albo ja jestem ślepy, albo te zdjęcia które rasz umieścił właśnie są w BMP...
więc nie rozumiem o co wam kaman <lol2>.
zresztą, jestem z tego samego miasta, graczem z kafejki, kolegą z podwórka i jedyne co moge wam powiedzieć (o ile tu sie to nada, i kto kolwiek weźmie do serca) to to że rasz nie gra na żadnych dopalaczach. Bo po co ? Śmieszne ;)
Zresztą, to jest żałosne, w sumie spoko podejrzenia padły - rasz dał SS'y, a teraz kolejne że coś z nimi robił, później gdy to też stanie sie bujdą, wyjdą następne i następne, poprostu nie haxował, i tyle. Ktoś nie może mieć dobrych słuchawek, troche MÓŻGU i wyczucia? Każdy ogarniający gracz w oczach admina odrazu jest przelewany na liste 'tych złych cziterów" ?: OO
Tyle z mojej strony, miłego dochodzenia do faktów :).
Ostatnio zmieniony przez huh69 2009-03-29, 22:50, w całości zmieniany 4 razy
"co z tego, że [teraz] są w .bmp jeśli czas modyfikacji jest co 10-15 sek. normalne sse przeskakują po sek"
- no i co z tego ? pokaż mi te "15 sekundowe przerwy między modyfikacjami 'jakimi kolwiek'.
"Przy tych screenach mozna bylo sie przyczepic do wielu rzeczy'
-Chciałbym, o ile to w mojej dociekliwej naturze dozwolone, usłyszeć CHOCIAŻ 3ch tych rzeczy z WIELU.
Jedyne co rasz zrobił to je zmienił na .jpg bo za dużo ważyły, a jak kazał ktoś tam @up wysłać oryginalne, to podmienił linki.
odbanuj mnie, a przekonasz sie, ze nic nie mam. Możesz mnie nagrywac, cykac ss'y. Chyba ze tutaj chodzi o moj lvl i po prostu szukacie dziury w calym [?] ;] bo gdybym cos mial to chyba bylyby jakies skargi na mnie od innych graczy.
Ostatnio zmieniony przez raszBu 2009-03-30, 01:43, w całości zmieniany 1 raz
po 1. procedury przy wszystkich ss sa takie same... sa zasady i trzymamy sie nich w kazdym wypadku wiec nie rzucac sie bo jakbyscie przeczytali poradnik rozejrzeli sie po forum i bylibyscie troche bardziej kumaci to byscie to zczaili...
po 2.
huh69 napisał/a:
"co z tego, że [teraz] są w .bmp jeśli czas modyfikacji jest co 10-15 sek. normalne sse przeskakują po sek"
- no i co z tego ? pokaż mi te "15 sekundowe przerwy między modyfikacjami 'jakimi kolwiek'.
na ss prawym klik wlasciwosci i godziny w zmodyfikowany wlasnie sie roznia o owe kilkanascie sekund przy kazdym ss a powinno byc 1 max 2 sek
po 3. SA modyfikowane... skarga jest z dnia 26 a data modyfikacji ss jest z 29;] wiec moglbys szczerze powiedziec ze przez weekend bawiles sie tymi ssami zeby ukryc prawdobodobne dopalacze albo przestan leciec w kulki wrzuc odpowiednie ss z 26 marca z godziny ok 16 zreszta a nie ok 18 jak masz na tych ss;]
po 4. chcesz unbana masz 24 h na wrzucenie tych ss jak nie zamykam temat i mozesz pozegnac sie z FPSem;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum