O ile wiem to wszedles na nick 2 fast 4 you i pewnie jakis admin wszedl zobaczyl to i dostales bana:)
a ja o ile wiem to nie wieszlem na jego nick to jakim cudem to zrobiłem a jestem dopiero od dzisiaj na tym forum a gralem normalnie niewiem o co w tym wszystkim chodzi ale nie da sie z wami grac jak takie cos sie robi o co mu poszło odp
[ Dodano: 2010-04-21, 18:37 ]
Dante napisał/a:
Shoutbox:
Cytat:
[Dzisiaj 16:35] [i] 2 fast 4 you: moze jakis admin wejsc na bf2 bo KRECIK wszedł na moim nicku ale zobaczył że gram i zmienił na swój
to bym musial grac od zera a mialem 867 zabic i ranga sniper to jakim cudem to zrobilem uczepiles sie mnie bez powpdu albo zobaczyles podobny slepy jestes
[ Dodano: 2010-04-21, 18:40 ]
naprawde nie wiedzialem ze slepi tez grajom niezle
[ Dodano: 2010-04-21, 18:46 ] Dante, Dante, morzesz mi to jakos wyjasnic wielkie dzienki wam narazie
Ban ode mnie za podszywanie ! żadnych ślepot tutaj nikomu nie wciskaj...
@MAXI
Ban uzasadniony, zamykam
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum