Jeśłi chodzi o wyzywanie oUpolaka wiec :
1. Godzina 23:00 mapa cs_assault_upc gram terro(bo bym zapomniał grałem ninjakiem) i kampie a uopolak wbiega na mnie i od razu bania. Sytuacja powtarzala się kilkukrotnie na paru mapach wiec zacząłem wyzywac go od cziterów etc.
2. Kafelo nie banowałes mnie za bugowanie.
3. Prosze o odbanowanie i odsiedzenie kary przynajmniej 1 tydz.
Z góry przepraszam wszystkich ale to w jaki sposób oupolak gra jest ewidentnie podejrzane.
za przeproszeniem skoro macie zamiar banować teraz na serio z zasada 3 razy ban/3 wykroczenia = ban perm to powstałaby lista pewnie ok 100 graczy. jak ja grywałem nie widziałem żadnych wyskoków Fallena ani też żeby kogoś wyzywał, wydawał się być spoko ludź :P więc ja bym był za daniem mu szansy. nowy rok ludzie jest trochę dobroci na dzień dobry, a nie udawać bezlitosnych dziadów :P
-Fallen niech gra sobie myśle, że dostał nauczkę.
-Myszka raczej też się podporządkował na diablo nie widziałem żeby bluźnił, więc na bf2 też z nim bym pograł.
-Rocky za teksty nie ponosi kary, więc myślę, że oni tym bardziej nie powinni.
Szkoda tracić lubianych graczy ;] ( Ja myche lubie akurat i fallena ;> )
I oczywiście nie mówię, że tak ma być, bo nie do mnie należy decyzja. Ew. też może być odsiadka kary, jakiś tydzień czy coś. Trochę ruszył mnie post czwartego ;]
Ostatnio zmieniony przez oUpolak 2010-01-02, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum