Twój nick w grze : pepsi(wyzsza szkola bansu i romansu)na takim gralem gdy dostalem bana
Kto ukarał : axel mi robil sc lub takze mogl kill bo plakal tam cos
Sposób kary : Ban
Czas kary : niemam pojecia naco wpadł admin
Mapa : de_dust2
Godzina : około 10:50
Data : 5.08.2008
Powód kary: admin mnie wywalił pewnie za to że miał mało fragów
Jak widać ban za twarz od adminow ktorzy nic nie umia grac a jak ktos ich bije to leci ban przykre to dla mnie jest prosze o odbanowanie i tak btw to killa niech tos przeszkoli bo 4 spektow siedzialo sobie cala mape o on nic nie robil moze nie umie wpisac komendy pfff
[ Dodano: 2008-08-05, 11:00 ]
a i zapomnialem napisac mam neo wiec te bany mi nic nie dadza ... ale mnie to wkurza bo to jest przykre zachowanie adminow
a sc ze spektami nie mam bo niewiedzialem ze trzeba ... ale uwazaj bo jak zobacze jeszcze raz to zrobie
buahahaha co Ci to da? rób sobie ile chcesz ja też Ci moge ich zrobić
Dostałeś screeny od axcla masze je w folderze cstrike więc je wrzuć. Nie wiem ile ich dostałeś ok. 5 napewno więc wrzuć wszystkie będą czyste bedzie unban.
pepsi napisał/a:
a i zapomnialem napisac mam neo wiec te bany mi nic nie dadza ... ale mnie to wkurza bo to jest przykre zachowanie adminow
na to też mamy sposób
[ Dodano: 2008-08-05, 11:21 ]
pepsi napisał/a:
kill jest ***** zerem bo juz opisiki zmienia nigdy mnie typie nie pokonasz ale zawsze mozna miec marzenia
to ze 'ucina' to funkcja forum, ale link nadal działa ja trzeba więc nie marudź, to raz.
dwa - wrzuć te screeny co trzeba - czyli te co ci zrobił admin [6 sztuk z dusta2 zdaje sie]
trzy dostajesz warna za totalny brak kultury i zgrywanie niewadomo kogo. (boga cs'a?) to że dobrze grasz do NICZEGO Cię nie uprawnia.
screenshoty to mechanizm sprawdzający graczy i każdy kto dobrze gra miał je robione więc nie marudź...
Temat zostaje zamkniety , mój brat nie wiedział ze takie sc sie zrobi na tym servie
:P wiec wam ich nie dawał , to po 1 po 2 mój brat gra w csa juz od 5 lat wiec .......... jego nick to "pepsi" niedziel i anr potwierdza ze nie ma haxow :P a o to sc ktore chcieliscie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum