Twój nick w grze : The Mozo ( wtedy grałem na nicku GodSend i mam na to od niego pozwolenie)
Serwer: Diablo
Kto ukarał : M@rco
Sposób kary : Ban neo
Czas kary : Permamently
Mapa : Aztec
Godzina : popołudnie
Data : 23 lub 24 .12
Powód kary : brak
Treść odwołania :Nie wiem dlaczego dostałem bana . Przed banem M@rco śpiewał o mnie jakąś piosenkę i na tym się skończyło ... Tylko proszę o powód lub ewentualnie unbana jeśli się taki nie znajdzie ...
PS: To moje nowe konto (The Mozo)
Ostatnio zmieniony przez diablomanek 2009-12-26, 07:44, w całości zmieniany 2 razy
ja grałem na nicku godsend'a , bo mi pozwolił . I potem on wbił i go zbanowałeś i 10 min później ja tez dostałem bana . Jak to możliwe ? I jak mi wyskoczy okienko to zmiania mi sie nick na GodSend w ustawieniach ...
____________________ Mozo pr0`
Mozo Rulezzzz ;)
Ostatnio zmieniony przez diablomanek 2009-12-26, 10:58, w całości zmieniany 1 raz
aaaa... wiem. Zbanowałem godsenda po 10 min. bodajze Kafel wbił i pisze na U@ ze zbanowałem prawdziwego godsenda. I odbanował go a ciebie zbanował. A więc aby dostać unbana prosze aby Godsend napisał w tym temacie że pozwolił ci zagrać na swoim nicku!.
//Kafelo
Dokładnie. Jeżeli tak nie będzie, ban zostaje bo cały dzień śmigałeś na jego nicku.
____________________ "Najlepszy jest tylko jeden..."
No ja jestem bratem godsenda i moge potwierdzic ze mu pozwolil , ale jak ci mowil zebys przestal grac na jego nicku to powiedziales doskladnie to samo i nie wyszedles ... i moj brat dostal bana wiec ...
//Kafelo
Więc unban dla The Mozo, daj swoje IP.
//Sanchezz
Unban moze byc ale niech nie gra juz na tym nicku ..
No ja jestem bratem godsenda i moge potwierdzic ze mu pozwolil , ale jak ci mowil zebys przestal grac na jego nicku to powiedziales doskladnie to samo i nie wyszedles ... i moj brat dostal bana wiec ...
//Kafelo
Więc unban dla The Mozo, daj swoje IP.
//Sanchezz
Unban moze byc ale niech nie gra juz na tym nicku ..
ale chciałem wyjść , tylko było za późno marco po chwili dał mu bana i pomyślałem " a jeszcze 2% to wbije mu lvl " i tak było
[ Dodano: 2009-12-26, 15:27 ]
Twój nick w grze : The Mozo
Serwer: GG+DM
Kto ukarał : ?
Sposób kary : ban
Czas kary : perm
Mapa : ?
Godzina : ?
Data : ?
Powód kary : ?
Treść odwołania : Wchodze sobie pewnego dnia na zombie ( bo zombie off) i nagle wyskakuje mi okienko "zostałeś zbanowany " Mógłby to ktoś wyjaśnić z adminów ? Nawet nie wiem kto dał mi tego bana
PS : ech jeszcze z tym trzeba cos wyjasnic ...
____________________ Mozo pr0`
Mozo Rulezzzz ;)
Ostatnio zmieniony przez diablomanek 2009-12-26, 16:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum