Post numer: #1Wysłany: 2008-11-11, 12:38 Ban ; Skarga.
Serwer - DiabloMod
Sprawa 1.
Twój nick w grze : ~oUpolak
Kto ukarał : Niejaki Nice
Sposób kary : Banned
Czas kary : Permamently
Mapa : Dust2
Godzina : ok 12:25
Data : 11-11-2008
Powód kary : Nie podał, tylko zrobił parę screenów.
Treść odwołania : Więc zupelnie nie rozumiem o co chodzi. Gram sobie, staram sie nadgonic innych z trudem w lvl, a tu nagle nice mi screeny zaczal robic, i bana dal. Nawet nie wiem za co. Prosze o rozpatrzenie tego.
Sprawa 2.
Nick Admina : Nice
Data incydentu : 11-11-2008
Gdzie to się wydarzyło ? : Diablo 2 serwer
Opis sytuacji : Niedośc, ze gral dziwnie(nie bede bez dowodów oskarżac), to jeszcze na blache było widac u jednego gracza(doslownie w biegu ciskał heady)że coś nie tak z nim. Potem dal bana nie wiem za co. Watpie, zeby przez jednego gracza cokolwiek sie stalo, ale prosilbym chociaz o upomnienie Go...
Dowody (screen albo film) : Niestety nie mam, nie da sie tego namalowac.
Nice ci zrobil ssy, masz je w folderze z csem w cstrike lub cstrike_polish, ich nazwa to nazwa_mapy0000 itd. Wrzuc je wszystkie do jednego folderu spakuj winrarem i wrzuc na wyslijtopl lub sendspace lub speedyshare :)
Po zrobieniu Screenó przez admina dostaje się bana do momentu przedstawienia ich na forum.
Jeżeli screeny będą czyste, admin Cię odbanowuje i grasz dalej :))
Tak więc czekamy na pczakę ( jak to zrobić napisał maxi )
Umieść je w odpowiednim dziale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum