Post numer: #1Wysłany: 2008-10-27, 18:23 Ban prze pomyłke!!
Witam!! Mam problem ponieważ mam radiówkę i został zbanowany mój kolega który ma to samo łącze przez to automatycznie sam dostałem bana. Wiem że jest to naruszenie zasad, ale on więcej nie wejdzie na ten serwer, ponieważ odłączyli mu internet. Proszę żeby ktoś mnie odbanował. Z góry dzięki.
jak można nick zapomnieć Hahahaha coś kręcisz, postaw sie na miejscu admina trudno tak przez internet zaufać człowiekowi i dać unbana bez jakichkolwiek dowodów...
Adminowie, czy przy zbanowanym IP jest nick ??? da się to jakoś sprawdzić ?? może chłopak jest niewinny, trzeba to sprawdzić zanim popełnicie jakiś błąd, może mu zależy na tym serwie i chce dalej pograć. Tylko że racja należy do adminuf...
Overcrawpogadaj jak mężczyzna z mężczyzną (chłopak z chłopakiem - bez kontekstów orientacyjnych) i postaw sprawe jasno, zagadaj z nim, wrazie konieczności uzyj siły - tu chodzi o honor i CSa
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum