Nr Użytkownika: 395 Wiek: 101 Dołączył: 05 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 37 Skąd: Biała Podlaska
Post numer: #1Wysłany: 2008-10-22, 16:18 Ban od z... axcela
zglaszam ta skarge poniewaz dostaje ciagle bana od axcela podobno za obraze admina co jest nieprawda axcel bawil sie adminem i wrzucil kolesia na tekstury wiec spytalem co ty robisz a pozniej poszedl text od axcela ze mam sie poskarzyc dla brata albo jeszcze lepiej dla mamy (na say adminie czego nie powinien naduzywac) dlatego oznajmilem mu ze jak jedzie po rodzicach to jest niewychowany i spytalem kto go splodzil bo jak jezdzi po czyich rodzicach to moze swoich nie ma ///
jeszcze troche to napisze ksiazke o niektorych z adminow Fps FFa na bohatera oponka mam juz troche materialu
prosze nie banowanie mnie dokladnie axcel bo typie to prawda ze jestes niewychowany jak lecisz po rodzicach i naduzywasz adma a i do mnie tez texty lecialy z twojej str wisi wsumie mi ten ban na tym serwie ale chce czasami "zatruc zycie dla niektorych non steam;owcow" ...
chlopcze drogi, nie pisz, ze ktos jezdzi po rodzicach, bo sam bylem swiadkiem jak kilka razy jak sam to robiles ( np. dzisiaj jak pytales sie M_T, czy go mama kocha )
myslisz, ze jak masz brata @ to wszystko Ci wolno ?
non stop kozaczysz...a dlaczego?...bo dobrze grasz w cs'a ?
zastanow sie nad soba, bo jak na razie to "z tej maki chleba nie bedzie"
tyle ode mnie
a tak btz to, co ma znaczyc to "z...." w temacie ? mam nadzieje, ze nie masz zadnych kosamtych mysli.
Ostatnio zmieniony przez Sharp 2008-10-22, 16:27, w całości zmieniany 1 raz
Haha dobry żart ^^ Widzę masz wyobraźnie. Dziwisz się czemu dostałeś bana? Sam to napisałeś jak dla mnie to wystarczy. Sytuacja była taka, że zostało 1 vs 1 typ kampił w rogu więc "pomogłem mu się ruszyć, a że akurat wpadł na ścianke to nie do końca moja wina. W każdym razie Ty od razu zacząłeś mnie wyzywać... (zero itp) to powiedziałem żebyś poszedł się poskarżyć dla brata jak to już wiele razy robiłeś. Nie wiem jakim cudem odebrałeś "idź poskarż sie mamie" jako obrazę Twoich rodziców. Wg. mnie sama skarga jest śmieszna i powinieneś popracować nad kulturą gdyż takie wyzywanie przez Ciebie zdaża się notorycznie. Na dodatek nie wiem czemu duch podważa moje decyzję i dał unbana dla brata. Jakim prawem? Nawet jeśli unban to najpierw może wyjaśnić sprawę? Ty się @ nazywasz? Jak trzeba to wielu świadków się znajdzie by potwierdzić moje słowa chociażby M_T którego dziś obrażałes na westwoodzie. Jak dla mnie perm.
nie kozacze i sharp nie gadaj tak chyba dlatego mnie ponizacie ciagle bo was leje na serwie omg a dla mt sie tez nalezalo bo ja grzecznie pytam on bulwers tzn pytalem go gdzie na lanach byl bo sie chwalil chwile wczesniej a on odrazu ze u ciebie w domu dzieciaku ... i zaczal nadawac jak zepsuty patefon
poszedl text od axcela ze mam sie poskarzyc dla brata albo jeszcze lepiej dla mamy (na say adminie czego nie powinien naduzywac) dlatego oznajmilem mu ze jak jedzie po rodzicach to jest niewychowany i spytalem kto go splodzil bo jak jezdzi po czyich rodzicach to moze swoich nie ma ///
Jak dla ciebie to jest jechanie po rodzinie tekst, ze:" masz sie poskarżyc mamie" to sie dziwie, ale juz tekst
pepsi napisał/a:
spytalem kto go splodzil
to juz jest bardziej obrazliwy.
No nie wiem czekamy na wypowiedz axcela, ewentualnie innych osob ?!?!
axcel, a mi sie zdaje, ze duch nie ma z tym nic wspolnego...
po prostu nasz "mlody hex" wszedl na nicku "duch" i dal sobie unbana...
juz kilka razy widzialem jak pepsi wchodzil na serwer na nicku "duch" a potem zmienia na swoj...na poczatku to ingnorowalem, ale basta! teraz bedziesz czekal ladnie w kolejeczce na slota.
smieszny jestes axcel duch mnie nieodbanowal bo ja mialem na pesel bana bahahahahhahahha dobry jestes i nie pomagales dla typa sie ruszyc raz tylko 2 razy i sie zaczal ruszac a mt powiedzial wyzej go axcel i ty zaczeles slapowac jak by ci to sprawialo radosc i zabawe i wtedy na tekstury wwaliles go a z zerem to i tak wynika to z tego ze mnie prowokowales piszac ze mam sie dla braci poskarżyc albo dla mamy a mt potwierdzal a ten mt to twoj i sharpa kolega z podworka juz mowilem jeszcze go za raczke prowadzcie ...
[ Dodano: 2008-10-22, 16:33 ]
duch pozwolil moge a ty sharp z basta to chyba sie za duzo filmow naogladales ...
Chcesz sprawdzić logi? I kto kogo pierwszy zaczął obrażać? Jesteś pewnien? Jak dla mnie to brakuje Ci kultury i już sobie tyle nagrabiłeś, że powinieneś dostać perma. Tyle ode mnie nie mam zamiaru dyskutować więcej na ten temat.
Tak w ogóle to wystarczy na perma Twój ton, arogancja i charakter wypowiedzi który aż przesiąka obraza dla innych.
Ostatnio zmieniony przez axcel 2008-10-22, 16:36, w całości zmieniany 1 raz
i jeszcze jedno hahah adminowska braterskowsc "internetowa" kazdy broni siebie nawzajem wiec i tak jak dla mnie to reszty adminow wypowiedzi sie nie licza
dobrze nie bij jak to ci sprawia przykrosc to nie bede tego robil tylko ze ja niewiem dlaczego anr dla takich ludzi rozdaje adminy to jest smieszne co wchodze i patrze to znowu jakis admin nieznajomy
[ Dodano: 2008-10-22, 16:39 ]
oj jak mi przykro sharp tylko ze ja wiecej podczas gry mysle niz duzo adminow pelnoletnich czy co maja +16 ...
[ Dodano: 2008-10-22, 16:40 ]
powiedzcie mi gdzie sa starzy dobrzy admini jak skiller, grzmotek ... on ma gdzie indziej adma ... i paru innych bo ci nowi to ja niewiem chyba taka macie "podniete" ze macie tego admina ze myslicie "OOOO jestestem Bogiem" ... i mozecie wszystko robic co wam sie podoba
____________________ Admini tego forum (...) n/c
Ostatnio zmieniony przez pepsi 2008-10-22, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
sharp juz opis na forum smieszny moze i daje duch za obraze rodzicow to jak axcel obrazil moja mame to duch go niech zbanuje ot i dowaliles bo to nie ja obrazilem jego mame tylko on moja przynajmiej ja tak to odebralem ...
Ja bym zamknal temat na tym ze pepsi dostanie unbana i warna za przezywanie rodzicow i nie potrzebne posty i jak jeszcze raz to bedzie mial bana. Proste i logiczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum