Nr Użytkownika: 3355 Dołączył: 03 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 17 Skąd: Świerklany
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-27, 18:14 Ban od Kemsana
Nick Admina : [NC ´Master´]Kemsan ()
Data incydentu : 27.08.09
Gdzie to się wydarzyło ? : na deathrunie
Opis sytuacji : jestem w ct przeszedłem sobie mape odpaliłem pułapkę i zabiłem jakiegoś gościa z ct tak dla jaj a kemsan za takie coś mi bana daje...
Dowody (screen albo film) :
Gracz Ra_v
Typ bana SteamID i/lub adres IP
SteamID SteamID nie znane
Adres IP 195.3.201.122
Zbanowany 27-08-2009 - 18:05
długość bana 30 minut
Wygasa 27-08-2009 - 18:35 (26 minut pozostało)
Powód Odpalasz pulapki jako CT
Zbanowany przez admina [NC ´Master´]Kemsan ()
Zbanowany na serwerze FPSproject.com [Deathrun][Steam/NS] @ Netservers.pl
Kemsan od kiedy za takie coś jest ban i ktory admin za to daje? Jeszcze niewidzialem zeby ktoś dawał za takie coś bany... Pokaż mi czy takie coś jak odpalanie w ct pulapek jest w regulaminie?
Zdecydowanie przyznaje rację Nomakowi i Ra_v. W regulaminie tego nie ma.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
CT niepowinno odpalać płapek, można to porównać do odpalania przez CT wysuwającej się sćiany na pirates !!
BAN słuszny ja za to będe banował i powiedziałem innym że też mają to robić.
TT jest od odpalania płapek BASTA!!!!!
nie doczytałem się takiej opcji w regulaminie, ale ok też bym się zdenerwował jak ktoś by mnie zabiła z mojej drużyny dla żartu
a po za tym to tylko 30 min ochłoniesz przez chwile...
____________________ Możecie mnie znaleźć na serwera FPS pod nickiem:
- PaBloS_Patolog Skład
- PaBloS
Love Ali
Zabicie pułapką jako CT jest równoznaczne z friendly killem na każdym normalnym serwerze, celowo czekałeś na Pastora(bo jego wtedy zabiłeś) by odpalić na nim pułapkę. TT jest od odpalania pułapek i ty nie masz ich ruszać, ja sam dostałem kiedyś za to bana i się nie plułem...
Co to wogle za skarga? łamiesz regulamin KIEDY TYLKO MOZESZ ze względu na ciebie gram na fake nickach obrazasz innych! przykład -SARCIE NAZWAŁEŚ BABOCHŁOPEM ! mysl czasem , opanuj sie co do tematu to tak samo psucie gry jak spamowanie czy bugowanie!
Od dziś został dodany nowy punkt dot. włączania pułapek przez CT (oczywiście za zgodą V@ Fayranta) :)
No to od dziś możecie za to banować. Temat close? Jak jakiś @ będzie chciał coś napisać to niech open.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum