Post numer: #1Wysłany: 2009-12-22, 14:14 Ban od Chmielu??
Nick Admina : Chmielu
Data incydentu : 22grudnia 2009
Gdzie to się wydarzyło ? : na serverze bf2
Opis sytuacji: grałem normalnie na steam a tu chmielu ban i nie zdazylem przeczutac i mi z serva wyszlo wtf? I nie wiem czemu nie mam ani demka i ss-ow bo chyba mi robil. Czy jest to mozliwe ze @ moze nie dac ss-ow i skasowac demko??
Dowody (screen albo film) :
____________________ nowy nick: a moze frytki do tego?
Jeżeli Ci Pan Chmiel zrobił ss-y to musisz je mieć w folderze cstrike lub na cstrike_polish, demko też tam się znajduje. Poczekajmy na wypowiedz Chmiela.
Jeżeli nie masz ban zostanie trudno.
Ostatnio zmieniony przez RoCkY 2009-12-22, 14:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie robilem SS-ów bo samo demko pokazywało jego gaming na WH i oczywiście demka w magiczny sposób nie ma ??
Ban był zatytuowany : "wrzuc demko na forum" i proszęcie wykonaj tą czynność a nie się skarżysz, bo jeśli demka w magiczny sposób nie ma to wtedy I'm sorry unbana nie ma bo jezeli uzywaleś komendy stop to nie masz wtedy zadnej lini obrony.. tyle ode mnie
nie osmieszaj sie dales demko i co z tego ??? moim zdaniem nie jest czyste smierdzi wh..
moim zdaniem ub nie powinno byc sparwdz ktos jeszcze demko !!!!!!
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie no troche skanu musi być tam z tego deagla to fart a tam na respie ct tez byla jedna to widzialem lufe od m4 i zacząlem skanowac wy nigdy nie skanujecie??
A poza tym po co mialbym grac na wh. zalezy mi by grac w tej sieci serverow bo lubie grac i na dr i na bf... gralem tez na gg tylko ze kupilem steam to juz nie gram.
____________________ nowy nick: a moze frytki do tego?
Ostatnio zmieniony przez dragstar2 2009-12-22, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum