Post numer: #1Wysłany: 2009-08-14, 13:34 Ban niewiadomo za co ?!
Nick : HaVoK
Server : ZM
Mapa : zm_office_b2
Ukarał : Mike X
Czas kary : nieokreślony
Powód kary : nieznany
Data : 11-08-2009
Treść odwołania: Gram sobie aż tu gracz o nicku TERMIN@TOREK mowi mi ze mam bana na zawsze za textury "chodzilo mu oto zę rzucilem sobie HE pod nogi i mnie wywalilo na texty poczym zszedlem na litery-taka kampa" a on mowie ze ja siedzialem tam cały czas tylko że jesli dobrze pamietam to wyrzucilismy się razem z Legionistą na litery a Termin@torek mowie ze mam bana.....Wyzywał mnie od lam botów itp. więc ja do niego napisalem " Odczep sie odemnie ja siedzie na literach ZAL" i wtedy mnei wywalilo z serva myślalem ze to ping lub cos w tym stylu a tu dzwoni do mnei kolega Grapek :] i mowie ze zbanowal mnei Mike. A ja dalej niewiem za co dostałem bana
Powód : Wielokrotne łamanie regulaminu serwera !
A konkretniej :
Bana dostałeś za swoje zachowanie na serwie . Non stop ktoś się na Ciebie skarżył że jak nie ma admina to przezywasz , bugujesz itp. Nawet bany Ciebie nie zmotywowały do poprawy - zawsze kiedy siedziałem na fake ,to łamałeś regulamin. Była nawet dyskusja z adminami na twój temat i postanowiliśmy ukarać ciebie na zawsze .
Jakieś pytania ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum