Post numer: #1Wysłany: 2009-02-07, 18:26 Ban | Nie wiem za co
Twój nick w grze : |-_*RadeK*_-|
Serwer:Diablo
Kto ukarał :Nie wiem
Sposób kary :Perm
Czas kary :Perm
Mapa :aztec
Godzina :18:09
Data : 7 luty o9
Powód kary : Niewiem
Treść odwołania : Wróciłem z ferii i postanowiłem zagrać na diablo... Zagrałem 1 mapkę potem przełączyła się na Aztec, Jakiś Admin wszedł na serwer i po chwili ban o treści: Wrzuć(ban permentaly)
Nawet nie wiem za co mam bana -_- Wróciłem z Ferii Włączam Diablo wchodzi jakiś Admin i dostaje bana żal.pl ... Nawet nie powiedział za co mam bana
Ostatnio zmieniony przez Radek 2009-02-07, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Ale ja nic nie mam w cstrike... Mam tylko z FFA (Co miałem Unbana)
A Pozatym na Diablo nie grałem od wtedy co serwer zostal wyłączony i dziś przyjechałem z ferii i postanowiłem zagrac i Bana dostałem :(
NIe jestes jeszcze umeiszczony w ksiedze banow [ admin ktory dal bana ma na to 24h]. Jezeli zaden admin nie doda cie tam a nie amsz screenow to dostaniesz unbana. Ale niech sie wypowie jeszcze ten admin co ci dal tego perma
Skoro Suski mówi, że ci robił ss to znaczy, że robił sprawdź dokładnie.Pewnie grałeś na czitach i teraz jak każdy będziesz się wypierał, że nie ma tych ss.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum