Post numer: #1Wysłany: 2009-11-21, 21:16 Ban nawet nie wiem za co
Proszę o odbanowanie na all serwery bo dostalem bana. Praktycznie bez powodu... przez czwartego... ja lubie wasze serwery ale on mnie tak zbanowal ze nawet na żadnego nie moge wejść... proszę o uban.
Nick:Zdanek
IP: zmienne (ale i tak nie moge grać)
Pozwól że wytłumaczę dzieciaku. Dostałeś na 1h bana za słowa (kurwa zjeb szmata sorka że nie z cenzurą). Po 10-15 sek wróciłeś z hasełkiem że skarga na mnie poszła i mi się oberwie a ub masz od Sector32. Skapowałem że kłamiesz bo w tak krótki czas to nawet nie wejdziesz na forum. Dostałeś spowrotem bana na 1h, a gdy zapytałem Sectora czy dał ub powiedział że nie. Kłamanie, a tym bardziej posługiwaniem się w kłamstwie bajkami że jakiś adm dał ub jest bezczelne. Za to dostałeś perma. Może i inni stwierdzą że nieprawidłowy ten ban ale nie będziesz odstawiał nam takich numerów.
informuję cię od razu że jeszcze jeden wyskok/złamanie regulaminu a będzie perm bez odwołania i możesz sobie pisać skargi nawet do prezydenta i tak to ci nie pomoże
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum