Post numer: #1Wysłany: 2009-04-19, 19:20 Ban na HS
Witam ;)
Dzisiaj na mapie awp_india wasz przecudowny admin Ray ewidentnie miał kucanie na scrolu (są pewne różnice pomiędzy ctrl, a scrolem). Parę osób mu to pisało ale uparcie bronił swego (że niby ctrl), więc mu napisałem, że widać na czym skacze i niech nie zaprzecza.. Zaczął do mnie pisać zerowcu, dziecko non stema (chociaż mam stema już od 4 lat ^^) itp.. W końcu powiedziałem do kolegi z teamu, "że bot i tak dalej będzie kucał i nie ma co pisać" i Ray do mnie, że już skończyłem z grą na tym serwerze (perm za słowo "bot"? Chyba mnie nie lubi, bo go karałem akurat :( xD) I po chwili ban.. Jako, że gram na steamie nie mogę sobie zmienić ip i wejść z innym nickiem jak robi to większość ludzi (ban na steam_id) Proszę o rozpatrzenie mojej skargi :) Aa.. I mój nick w CS'ie to "Grozisz mi?".
Grozisz, nie kłóć się. oUpolak się kłócił, i przewagą liczebną go zdusili, że to jest bind, który się przypisuje. A co do Ray'a - drugi Cisek i oUpolak xD
Mówiąc szczerze ja tam może powiem że scroll się spali albo coś ale nie żebym się wkurzał na to ^^ Dajcie ludzie spokój, wystarczy wyłapać dobry moment jak spada, a jak już chwycicie ten myk to Ci, co nie używają scrolla są że tak powiem low levelami dla nas :P
ahhahahah boskie
1. dostałeś bana na 120min
2. słowo bot traktuje jako obraze
3. nie wyzywałem Cie ani razu! więc może nie zapędzaj się, powiedziałem "ćwicz dalej na tym nonstimie" także nie powiedziałem nic o dziecku i zerowcu
4. jakiego bana na steam? dostałeś na ip
5. nie broniłem uparcie tego ctrl powiedziałem i tu cytuje "na ctrl tez można tak robić"
6. przeniosło mnie to tt i to zonk bo akurat mnie wyzywałeś do kolegi, powiedziałem żebyś uważał co mówisz po czym zaczałeś wyzywać na to ja "pograłeś"
jak jesteś taki pro elo hajt zawodowiec (50lat na steam)to możemy zawsze się zmierzyć
No dla mnie to nie jest problem, bo ja potrafię trafić.. Ale inni pisali, że skacze ciągle itp.. Więc stanąłem po ich stronie :P
Sharp no wiadomo, że jest to HS ale co ma jedno do drugiego? I tu i tu jak jest ktoś z aim'em to "oszukuje".. I nikt nie patrzy czy ESL czy HS mod.. Więc takie rozumowanie według mnie nie jest dobre xD I zawsze na takich ligach gdzie grają już naprawdę dobrzy ludzie ustawienia są najlepsze ^^ Jeśli tam to jest jako skrypt to tutaj nie może być? Też trochę dziwne xD
Ale decyzje czy skrypt czy nie pozostawiam wam xD Mi chodzi tylko o tego bana.. Wyzywają się ludzie gorzej i nic, a ja za głupie słowo "bot" od razu dostaję? :/
ta majster, przykro mi bardzo ale jak ktoś kogoś obraża( w tym przypadku mnie) to nie jestem pobłażliwy
jakbyś grał trochę na tym swoim steamie to byś zauważył że pełno osób ma duck na scrollu, vac za to nie banuje
widzę że jesteś top5 1on1 esl, no no gratuluje
aaa nie zauważyłem
NIKT ale to NIKT prócz Ciebie nie pisał nic o scrollu więc nie wiem po czyjej stronie stawałeś
____________________ kneel before Ray
Ostatnio zmieniony przez Ray 2009-04-19, 20:03, w całości zmieniany 1 raz
1. Dobra 120min.. Nie wiem na ile, więc napisałem (jeszcze mówiłeś, że nie pogram sobie tutaj, wiec wiesz..)
2. A jak ktoś wyskoczy z ku***, spie***** itp to już nie jest obraza? Bo sporo takich sytuacji widziałem jak byłeś na serwerze.
3. Tego z dzieckiem nie pisałeś.. To już mi mówiłeś.. I dziecko non steama też (jakoś tak xD)
4. Jak ktoś ma steama to banuje steam_ID raczej?
5. Jednak broniłeś xD
6. Raz powiedziałem "bot".. I Ty od razu do mnie, że sobie nie pogram.. Dalej Cie żadnym słowem nie obraziłem, więc pozdro..
No ale dobra.. Zamknijcie temat..
[ Dodano: 2009-04-19, 20:04 ]
No pełno osób ma..
I nie gram ESL'a już.. Za dużo zabawy z wysyłaniem demek itp. Nie chciało mi się. I wcale nie byłem w top5. Więc już takich "fajnych" tekstów nie musisz pisać.
Sorry, że nie tak do tematu, ale panie Namer Surname o co CI chodzi w stwierdzeniu drugi Cisek i oUpolak ? Że co, że ja niby na scroll gram ? Jeśli tak twierdzisz to pograj z 3 miechy ciągle próbując się naczuczyć active duck , a i tak dobrze nie umiem. O i dzięki, że mój active duck porównujesz do tego na scroll :)
więc nie bądź na przyszły raz taki w gorącej wodzie kąpany tylko pisz do mnie na gg lub steam to się dogadamy, a nie przylatujesz bezmyślnie na forum i ja potem wychodzę przed innymi bobrami za nie wiadomo kogo
Sorry, że nie tak do tematu, ale panie Namer Surname o co CI chodzi w stwierdzeniu drugi Cisek i oUpolak ? Że co, że ja niby na scroll gram ? Jeśli tak twierdzisz to pograj z 3 miechy ciągle próbując się naczuczyć active duck , a i tak dobrze nie umiem. O i dzięki, że mój active duck porównujesz do tego na scroll :)
Ja nic nie mówię, nie myślałem że jak powiem że na scrollu jedziesz to odrazu gdzies tego uzyje xD
Każdy jedzie jak chce z bindami Cisek, nie mówię że nie umiesz tego :P To moja wina bo ja mu wcisnęłem że na scrollu bijesz (mowa o tym spaleniu scrolla xD)
Skarga bez dowodow powinna od razu ladowac w koszu...
duck na skrollu moze i na ligach jest zabroniony ale to nie liga tylko zwykly serw;] nie pasuje ci ze ktos pali scrolla? to sam go pal
temat zamykam sprawa bana sie wyjasnila wiec dalsze dyskusje zbedne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum