Domena FPScs.net na sprzedaż ! więcej informacji na : http://allegro.pl/domena-fpscs-net-wraz-z-forum-counter-strike-cs-i2271034185.html?source=oo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ban, ffa, na

Zamknięty przez: Dante
2009-12-02, 14:26
Ban na FFA
Autor Wiadomość
Gracz : 7 Owned 
Ranga : Gość

Nr Użytkownika: 4130
Tematy: 0
 Post numer: #1  Wysłany: 2009-11-20, 23:46   Ban na FFA

Nick Admina : M_T
Data incydentu : 20.11 kolo godziny 22/23
Gdzie to się wydarzyło ? : server ffa
Opis sytuacji : Dostałem bana od M_T i jeszcze szczyl mnie zwyzywał; gramy mape tuskan, polowa mapy, ten sobie poszedł na spekta, nie szło mu i nagle zmiana mapy... pisze co admin nie szło i zmiana mapy? A ten dzieciak do mnie "ludzie wychodzili idioto" Idiote to sobie zrób i wychowaj dzieciaku i gratuluje takich adminów, M_T gratuluje wodoglowia, jesteś lama i adminek uderzył ci do pustego łba... zmień gre a nie mape lamo...

ps. proponuje założyć dział "bany, odwołania i proźby". Pozdrówka dla kumatych ;-)
ps. proponuje założyć dział "bany, odwołania i proźby". Pozdrówka dla kumatych ;-)
Dowody (screen albo film) : gracze z tej godziny,
Ostatnio zmieniony przez 7 Owned 2009-11-21, 00:54, w całości zmieniany 1 raz  
Daj się zfragować autorowi tego posta

Gracz : M_T 
Ranga : FPS-Player

Nr Użytkownika: 343
 Post numer: #2  Wysłany: 2009-11-21, 00:44   

opanuj sie nie jestes u siebie.... a ban mial byc na 5min za wyzywanie admina ale dalem perma przypadkiem ale po chwli Fisti naprawil moj blad.. a jak masz zamiar dalej gadac glupoty typu ze jestem dziecko itp to lepiej juz zmien serverownie bo nie znasz mnie i piszesz jak bys byl super wazny

Post numer: #3  Wysłany: 2009-11-21, 01:01   

Gdybys nie nazwał mnie bez powodu idiota, za to, że zwróciłem uwagę... to bym nie musiał wchodzić, logować się do forum i rozpisywać się... ale napisałeś obraźliwe słowo i jeszcze ban perm za to :> to albo coś z serwerem, albo z adminem nie hallo

Post numer: #4  Wysłany: 2009-11-21, 01:08   

udowodnij ze cos na ciebie napisalem bardziej obrazliwego niz to " bana od M_T i jeszcze szczyl mnie zwyzywał,gratuluje wodoglowia, jesteś lama i adminek uderzył ci do pustego łba... zmień gre a nie mape lamo... " czlowieku z usp bym ciebie zniszczyl a ty mowisz ze lama jestem, jestes na forum od wczoraj i robisz wielkie halo.. ja bym to zamknal ale jak ktos chce niech sie wypowie xD bo koles lubi robic szum...

Post numer: #5  Wysłany: 2009-11-21, 01:23   

na szacunek sobie trzeba zaslużyć, ty na niego z góry nie zasłużyłeś... udawadniać nie musze nawet, ale naświetlić sprawę mogę, poza tym gadaliśmy na mikrofonach, a napisałem tylko to "zmiana mapy, bo adminowi nie szło" i nie po to składam skargę, żeby dyskutować z osobą co mi dała bana... chyba, że admini mają graczy gdzieś i nie chce się rozpatrywać spraw tego typu... niech się inny admin właczy do dyskusji, jeśli jednak tak nie jest... puki co dobranoc M_T

Gracz : Dante 

Zaproszone osoby: 2
Nr Użytkownika: 2317
Ustrzelił 58 fragów
Ostrzeżeń:
 1/3/6
 Post numer: #6  Wysłany: 2009-11-21, 02:04   

No to pozwólcie, że ja się wtrącę do dyskusji.

1. Jeśli chodzi o zmianę mapy, powiedziane jest ostro i wyraźnie, że mapcycle ma być przestrzegane, i każda zmiana mapy bez powodu jest błędem. Mianowicie chodzi tu o punkt regulaminu admina :

Kod:
15. Gdy pojawiaja się klopoty z mapa, deady na respie, po resie serwa leci mc od poczatku badz dana mapa po raz n-ty) to w tym i tylko w tym wypadku mozna zmienic mape a nie ze 2 @ chce dusta 2 i sru zmieniamy.

Z tego co słyszałem podczas gry na Tuscanie było 17 osób na serwerze, a więc nie rozumiem vote. Po części rozumiem, że przez większość graczy de_tuscan jest postrzegana jaka głupia mapa, co wynika z tego, że dobrze jej nie znają, oraz z tego, że są dziećmi dusta/assaulta/westwooda. Nie dziwi mnie więc wynik vote, ale mapka została przegłosowana w ankiecie na forum, i została po to dodana by na niej grać.

2. Jeśli chodzi o obrazę 7 Owned mianowicie uzycie w stosunku do niego przez M_T słów idioto - zachowanie naganne, za które powinien przeprosić.

3. Jeśli zaś chodzi o zachowanie obu panów, i pana M_T i 7 Owned jest to zachowanie karygodne. Cały czas dogadywanie sobie na shoutboxie, obrażanie, wymądrzanie się jest kompletną głupotą, i winę za tą sytuację ponosza obaj panowie. Mówie również do 7 Owned który używając następujących słów...

Cytat:
Idiote to sobie zrób i wychowaj dzieciaku i gratuluje takich adminów, M_T gratuluje wodoglowia, jesteś lama i adminek uderzył ci do pustego łba... zmień gre a nie mape lamo...

również obraził M_T. Zresztą patrząc na to co się przez ostatnią godzinę działo na shoutboxie widać, że poziom debaty ze strony obu panów pozostawiał wiele do życzenia.

Podsumowując :

M_T niesłusznie zmienił mapę, ale jeśli chodzi o obrażanie siebie wzajemnie winę również ponosi 7 Owned. Sądzę, więc, że obaj panowie powinni wzajemnie siebie przeprosić, i zakończyć raz na zawsze temat tego co się zdarzyło na mapie de_tuscan.

Poprze mnie ktoś?
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-11-21, 02:05, w całości zmieniany 2 razy  

Post numer: #7  Wysłany: 2009-11-21, 02:09   

Dobra Przepraszam za slowo idiota ale mialem ciezki dzien a on sie do mnie przyczepil ze slaby jestem to mape zmienam, wiec ja przeprosilem mimo ze nie jestem do konca pewny czy faktycznie napisalem takie cos.

Gracz : Jose Ignacio 

Nr Użytkownika: 3928
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #8  Wysłany: 2009-11-21, 10:42   

Najważniejsze to umieć się przyznać do bledu :) Dante, jak zawsze pelen profesjonalizm :D

Post numer: #9  Wysłany: 2009-11-21, 12:28   

Nie wiem czy już to jest jasne, jestem graczem i "działaczem" na scenie Condition Zero, mój nick to Axe Touch, mam do czynienia z różnym zachowaniem tam i zapewniam, że jest tam ciężko, 100x ciężej bo nie ukrywajmy tamta scena jest wąska i wybredna, a przy tym dość krucha, "walcze" z innymi serwerami o to, aby gracze byli szanowani, sam darze każdego gracza szacunkiem, nie ważne czy jest nowy w te klocki czy taki pro, że aż zalatuje haxami... tam jest na każdym serwerze zasada "admin ma zawsze racje", pisząc prościej admin>gracz>człowiek = zero szacunku. Grałem u Was 2 dzień, w pierwszy dzień nic tylko gra i jakieś wymiany zdań na temat gry, drugi dzień, 2 mapy... 1 mapa, nie szło terro, cisza i poprostu haos... no to mówie wąskie przejście (w cz określa się tak przejście obok matrixa), M_T do mnie "sam jesteś wąskie przejście"... odpowiedziałem równie chamsko "twoja 4litery wąskie przejście"... ale wygraliśmy, chyba nawet mape, 2 mapa to ten tuscan... gramy, gramy... dobrze szło 4 graczą w terro i w ct, nagle zmiana ta mapy i poprostu samo się nasuneło z tego co widziałem... M_T słabe staty, spekt, vote, zmiana mapy... napisałem późnej "adminwi nie szło to zmiana mapy?"... M_T powiedział "idioto zmieniłem mape bo ludzie wychodzili" (bylo około 17 osób).

M_T napisał/a:
Dobra Przepraszam za slowo idiota ale mialem ciezki dzien a on sie do mnie przyczepil ze slaby jestem to mape zmienam, wiec ja przeprosilem mimo ze nie jestem do konca pewny czy faktycznie napisalem takie cos.

Ja się nie czepiałem o twoją gre, nie napisałem tak jak widać, to ty się czepiałeś mnie, obraziłeś mnie i to znacząco mówiać idioto do mnie, tłumazenie typu miałem ciężki dzień, bardzo oklepane i nie na miejscu... pracujesz na rodzine?, masz zadłużenie bankowe? jak tak to ok moge przeprosić, ale ty nie widzisz nic złego w powiedzeniu do kogoś "idioto", tymbardziej, że przez neta i do starszego, poprostu brak kultury lub dziecko Inernetu. Ja za swoje zachowanie nie musze przepraszać jak mi tu piszecie, grałem spokojnie, bez wyzywania, zaczepiania... bana dostałem za to, że prawda nie spodobała się adminowi... ale po rozmowie na SB, wszystko okazało się jasne, mam nadzieje, że to 1 wyjatek ten M_T.

Gracz : Prezes 

Nr Użytkownika: 351
 Post numer: #10  Wysłany: 2009-11-21, 13:20   

dla mnie możesz byc miss świata 2010 , różnicy nie robi , każdego traktujemy tak samo .

Gracz : Dante 

Zaproszone osoby: 2
Nr Użytkownika: 2317
Ustrzelił 58 fragów
Ostrzeżeń:
 1/3/6
 Post numer: #11  Wysłany: 2009-11-21, 14:47   

Według mnie na miejscu byłoby gdybyś i ty przeprosił Franka.

Chodzi mi o słowa jakich już używaliście w stosunku do siebie nie na serwerze, ale już na forum.

A sam poziom waszej rozmowy na shoutboxie pozostawiał wiele do życzenia.

Zaczynając od sprawy mapy, w której jest wina M_T nie przeczę, później się zaczęła gadka o samochodach, i napinka kto jaki i o ile ma lepszy wóz.

Naprawdę jak tak dalej pójdzie, to będziecie sobie skakać do gardeł, dlatego, że w Trójmieście deszcz pada, a we Wrocławiu świeci słońce.

Obu graczom bym radził się powstrzymać od dalszych kłótni, i darowanie sobie tego pojedynku 1 na 1.

Tyle w tym temacie ode mnie.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-11-21, 18:35, w całości zmieniany 2 razy  

Post numer: #12  Wysłany: 2009-11-21, 19:06   

Przepraszać nie mam za co, grałem, odzywałem się tylko na temat gry... mimo tego admin M_T zaczepiał mnie, na koniec zwyzywał od idioty i dał perma

Prezes napisał/a:
dla mnie możesz byc miss świata 2010 , różnicy nie robi , każdego traktujemy tak samo .

Prezes to tylko pogratulować, widzę też, że nick probuje odzwierciedlać zachowanie, ostrzeżenia 2 na koncie admina mówią mi, że masz ciętą gadkę, szkoda tylko, że G wiesz o sytacji i całym zajściu, pewnie też o adminowaniu, a o kulturze nie wspomne... Napisałem, przedstawiłem się, bo tak wypada, byłem gościem na waszym serwerze, przez to, że M_T miał okres dostałem bana i zostałem zwyzywany za nic, Prezes pisze, że każdego traktujecie tak samo, własnie widzę.

Ps. Nie mam więcej nic do dodania, ja naświetliłem sprawe, zgłosiłem kolesia, poznałem "wypowiedzi adminów".

Gracz : Sharp 

Zaproszone osoby: 1
Nr Użytkownika: 227
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #13  Wysłany: 2009-11-22, 22:39   

MNIE TEZ 7 Owned CZESTO ZWYZYWAL !!!!

Gracz : no cRy :* 

Nr Użytkownika: 3887
Ustrzelił 11 fragów
 Post numer: #14  Wysłany: 2009-11-22, 23:56   

7 Owned napisał/a:
ostrzeżenia 2 na koncie admina mówią mi, że masz ciętą gadkę

1 warn - bluzgi
2 warn - sam sobie dal :P

zamknijcie ten temat bo sie spam zrobil ;d

Reklama
Zareklamuj się w FPSproject.com

Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !

Przejdz do dzialu Kontakt i postaraj sie z nami tworzyc portal.

Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651

10 podobnych tematów na FPSproject.com
Ban na 2. FPSproject.com [BF2] 193.33.177.32:27036
[BrownSugar]QQrykQ na FFA2 BF2- prośba o un-bana.
Notoryczne reklamowanie na FFA!
[PZB] Burdel Pale Cannabis | FFA | aim
odwołanie do bana | Guard1aN^ | FPSproject.com [FFA]
Zmiana na FFA
[Ankieta] Skaters / Podanie o Admina FFA
Muzyczka na FFA !
Rekrutacja na Adminow FFA2 czasowo zamknieta
Aktualne mapcycle serwera FFA

Zanim Napiszesz
Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM FORUM/STRONY
Używaj opcji SZUKAJ
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi