Post numer: #1Wysłany: 2009-02-23, 19:27 Ban na aim_crazyjump
Nick Admina : kill3r czy jakoś tak
Data incydentu : 23.02.2009 ok godz. 19
Gdzie to się wydarzyło ? : server 4fun, mapa aim_crazyjump
Opis sytuacji : gram i nagle ban bez przyczyny jako iz mam zmienne ip wchodze znowu na server (szanuję decyzje admina, więc zaraz bym wyszedł) po to, by dowiedzieć się za co ban. Pytam więc, a admin daje znowu bana, a ja cały czas chcę się dowiedzieć za co (chyba mam do tego prawo) więc wchodzę i kolejny ban.
Dowody (screen albo film) : nie mam raczej
Mogę w końcu dowiedzieć się za co był ten ban? Cały czas mogę wchodzić na server bo mam zmienne ip, ale chcę wiedzieć dlaczego mnie zbanowano. Uważam, że admin zawsze powinien podawać powód bana niezależnie od przyczyny.
2. Wszystkich graczy obowiązuje zachowanie kultury osobistej. Bez względu na sytuacje obowiązuje zakaz używania brzydkich wyrazów, oraz obrażania innych graczy (w tym także adminow), dotyczy to także tekstów wypowiedzianych przez mikrofon.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum