Nr Użytkownika: 2935 Dołączył: 24 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 6 Skąd: wola
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-29, 14:05 ban mimo wygaśnięcia działa...
8dni temu dostałem bana na tydzień...czekałem aż wygaśnie i dzisiaj próbuję wbić na serwer diablo i komunikat iż jestem zbanowany na tym serwerze.wiem że to może nie odpowiedni dział, ale wydawał mi się najtrafniejszy.
nicK:steryd
ip:83.7.100.5
Gracz steryd
Typ bana SteamID i/lub adres IP
SteamID SteamID nie znane
Adres IP 83.7.107.137
Zbanowany 20-08-2009 - 17:03
długość bana 10080 minut
Wygasa 27-08-2009 - 17:03 (już wygasł)
Powód ty chcesz byc admem?
Zbanowany przez admina Avro ()
Zbanowany na serwerze FPSproject.com [JailBreak] @ Netservers.pl
dziwne bo pisze że wygasł i troche tu oklamałeś bo nie 8 dni temu dostałeś bana tylko 9 :P
ja ci tu nie pomoge sprawdż jeszcze raz jesli sie nie da to zwróć się z tym do V@ lub H@
Masz neostrade jeżeli dobrze pamientam, zbanowałem i wróciłeś i tak z 3 razy.
Dałem ci pierw bana na 1 godzine,zmieniłeś ip i wróciłeś, mówiłem odczekaj karę, ban 1 tydzień wlazłeś 3 raz to dałem perma na neo, nie uznaje uciekania od kary :(
Miałem takie prawo.
Ostatnio zmieniony przez Avro 2009-08-29, 23:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie mozesz i nie bedziesz !!! Trzeba sie bylo pchac na serwer jak dostales bana ??? Teraz wlasnie placisz za swoje bledy. Admin mial prawo ciebie zbanowac na stale i to zrobil.
Pozdro kiedy tam
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum