Twój nick w grze : Luk
Serwer: FPSproject.com [GG][DM]
Kto ukarał : Chmielu
Sposób kary : Ban
Czas kary : Perm
Mapa : Nie pamietam
Godzina : po 11 rano
Data : 21.03.2009
Powód kary : nieznany
Treść odwołania :
Witam. Dostal bana od admina Chmielu ,lecz byl to ban za darmo, wiec pisze tutaj ,aby mnie odbanowac poniewaz fajnie mi sie gra na waszym serwerze.
Przejdzmy do sedna sprawy:
Na serwerze gram od 3 dni i juz w pierwszy dzien pan "THC-Uciulany" najechal na mnie mowiac ze mam whallhack'a co okazalo sie klamstwem ,a admin ktory wtedy byl (o ile dobrze pamietam to "skora" nic u mnie nie zauwazyl i gralem dalej.
Dzisiaj na jednej mapce (2 dachy i mozna skoczyc na dol do wody ,a potem teleport na resp przeciwnika) jakies dziecko Garfield wyzywalo mnie bez podstawnie od aim'a ,a nastepnie od whallhack'a ,zapewne dlatego ze raszowalem jak glupi po respie przeciwnikow i celowalem im w glowy, przez co trafialem headshot'y.
Na nastepnej mapie wszedl pan "Chmielu ,po czym pan o nick'u "THC-Uciulany" powiedzial ,aby admin mnie sprawdzil.
Ja to olalem ,gdyz gram czysto bez zadnych wspomagaczy i bylem pewny ze bana nie dostane ,a tu nagle pojawia mi sie komunikat "added to banned list" no kurde co jest grane??? Czekam na wyjasnienia na jakiej podstawie dostalem bana ??? Ktos tu nie potrafi odroznic czita od normalnego gracza!!!
Panowie ogarnijcie sie troche ...
PS. Admin nie zrobil mi zadnego screen'a :(
Ostatnio zmieniony przez Luk 2009-03-21, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
Ok to sie ciesze ze wszystko wyjasnione :) dzieki :)
____________________ W Weimarze spotkali się na wąskiej ścieżce w parku Goethe i pewien krytyk literacki. Zobaczywszy Goethego, krytyk warknął:
- Nie ustępuję drogi durniom.
- A ja tak - odpowiedział Goethe i zszedł na bok.
— Johann Wolfgang Goethe (1749-1832)
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum