Post numer: #1Wysłany: 2009-01-30, 23:34 [ban] Kapitan Bomba
Mój nick : Kapitan Bomba
Dzisiaj (23:30 - 30.01.2009) dostałem bana na FPSproject.com [FFA] (CS:Source - Mapa de_port). Za co? "General cheating/exployts" (coś takiego). Jeżeli admin (to był chyba QmShot) ma jakieś dowody na to, że cheatowałem to niech je przedstawi. Nie miałem, nie mam i nie będę mieć cheatów. Czekam na unbana.
Moje IP : 195.117.223.69
Dzisiaj (23:30 - 30.01.2009) dostałem bana na FPSproject.com [FFA] (CS:Source - Mapa de_port). Za co? "General cheating/exployts" (coś takiego). Jeżeli admin (to był chyba QmShot
ewidentnie chodzi o css
a ludzi z nickiem Kapitan Bomba jest pełno wiec to przypadek o nickach pewnie
Grałem sobie, był cs_office, potem de_nuke i ustawiono de_port. Chwilę pograłem... i ban.
Admin na serwerze jedyny to był QmShot tylko chyba, bo gram od tygodnia, więc nie znam za dużo ludzi.
Maxi King napisał/a:
ewidentnie chodzi o css
a ludzi z nickiem Kapitan Bomba jest pełno wiec to przypadek o nickach pewnie
Wtedy co grałem to nie było chyba żadnego innego bomby ;/.
Tutaj macie potwierdzenie, że nie cheatowałem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
JUŻ MOGĘ GRAĆ. Temat do usunięcia. ;o
Ostatnio zmieniony przez Captain Bomba 2009-01-31, 12:31, w całości zmieniany 3 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum