Nr Użytkownika: 3439 Dołączył: 15 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 2 Skąd: Wyszków
Post numer: #1Wysłany: 2009-12-19, 22:40 Ban i brak uzasadnienia.
Dzisiaj na serwerze dostałem bana. Powód "Sprawdź konsole". Po ponownym wejściu na serwer i pytaniu za co ban odpowiedzi nie otrzymałem bo admin nie raczył się odezwać. Nie miałem wysokiego pingu, nie cheatowalem, nie posądzałem o cheaty. Ban był dany na widzimisię. Może warto było by podać prawdziwe uzasadnienie.
Miło mi I love you too 4 razy ci pisałem za to ze nie napisałeś czitów na u@ do tego 2 razy na srodku ekranu i nie histeryzuj to był ban na 5 min i więcej nie puacz i na przyszłość wiecej patrz na ekran napisałes na normalnym say'u a ten (zapomnialem nick) ma sofa albo to było ale soft czy coś takiego a przecież wiesz że czity piszemy na say_team@ ?
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum