Post numer: #1Wysłany: 2009-04-08, 20:47 [B] Birkoff
Twój nick w grze : [B] Birkoff
Serwer: HS Mod
Kto ukarał : najprawdopodobniej admin Amigo
Sposób kary : Kicked by Console: "10 (banned permanently)"; Kicked :"10 (banned permanently)
Czas kary : Perm?!
Mapa : de_westwood
Godzina : ok 20:30
Data : 8.04.2009 r.
Powód kary : ?
Treść odwołania :
Witam,
Gram na Waszym serwerze zaledwie drugi raz w życiu i dziś dostałem bana. Powód jak widać dość niezrozumiały... "10" i co to ma znaczyć? Jakąś książkę kodów do odcyfrowania tej symboliki trzeba mieć? :)
Mam nadzieję, że to jedynie jakieś nieporozumienie.
BTW.
Grał ze mną kolega o nicku Piekielny. Kiedy ja zostałem zbanowany on zapytał się admina "za co?". Admin (wg. relacji kolegi) ignorował te zapytania więc kolega napisał to samo z dużych liter... i dostał bana za brak kultury?!
Mam nadzieję, że sprawa się szybko wyjaśni :) Może admin po prostu miał zły dzień a to każdemu może się zdarzyć :)
Pozdrawiam
Jakub - Birk.
____________________ Może to Twój urok...?! Nieee!!! To PHOTOSHOP! :D
Ostatnio zmieniony przez Birkoff 2009-04-08, 20:48, w całości zmieniany 2 razy
Gdyby robił SSy to ścięło by mi grę i wyświetliłoby na środku ekranu informację z datą, godziną a w pasku czatu nick admina robiącego SSy - nic takiego nie było (co zapewne potwierdzi admin cisek i gracze, którzy wtedy byli). Folder cstrike_polish mam pusty tj. niema żadnych screenów...
A informacja wyświetlona przez konsole jest tak dziwna i pokrętna jak sam powód bana... Czekam na informację od Administratora, który podarował mi bana :)
____________________ Może to Twój urok...?! Nieee!!! To PHOTOSHOP! :D
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Przeczytaj temat niżej.. dostałeś bana na 10minut za kulturę od amigo. próbowałeś wejść na serwer dzisiaj ? Jeśli nie możesz to amigo czekamy, a jeśli się do 20 juto nie wypowie to Cię odbanuje.
ss na bank nie było :)
Ostatnio zmieniony przez Cisek 2009-04-09, 16:02, w całości zmieniany 2 razy
Piekielnego nie banowałem.
Birkoff jeśli jeszcze masz bana napisz w tym temacie. Odbanuję Cię i przeproszę za sytuację. Mówię, że dałem na 10 minut, możliwe, że to wina buga, o którym pisałem.
Piekielny - najpierw czytaj, potem pisz.
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
James R. Thompson
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum