Zdecydowana podmiana modeli. Ja rozumiem z tego co widzę na odczycie net_graph, że masz spadki fps i dlatego właśnie ta podmiana modeli. Niestety "u nas" podmiany tolerowane nie są i za to raczej jest ban kompletny. Znam wielu graczy, którzy mają spadki fps (chociaż by ja) i grają na modelach standardowych. Myślę, że administracja powinna się zastanowić co zrobić z tą sprawa, ale raczej tak jak już powiedziałem będzie to ban kompletny. te modele zdecydowanie ułatwiają Ci rozgrywkę i masz przewagę nad graczami. Axel ja Cie rozumiem, bo wiem jak to jest grac na ~20fps na azteku, ale regulamin obowiązuje wszystkich bez wyjątków.
PS Chodzi o to, że Magic dał UB. Oczywiście to nie ma być żadna skarga na nie go :]
Według mnie te modele (akurat te) nie ułatwiają rozgrywki, tak przynajmniej ja to odczułem kiedy je zainstalowałem.
Dałem unbana, ponieważ jak już napisałem, nie odczułem żeby owe modele ułatwiły mi grę.
Jednak to tylko moje zdanie :)
ps: poprzedni gracze dostawali bany za modele które posiadają jaskrawe ubarwienie (TT- cali czerwoni, CT - cali niebiescy), sam bym nie banował z takie modele (Te kwadratowe), To tyle ode mnie, przedyskutuje się tą sprawę i będzie gut :)
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
ehh cisek i po co taki temat ? czy te modele w jakims stopniu ulatwiaja gre? przeciez to sa jakies kwadraty, w zadnym stopniu podswietlane czy jakos specjalnie widoczne... zadengo bana dla tego typa za takie cos nie powinno byc wg mnie
To są zwykłe High FPS Models, które są ubogie graficznie, przez co jednak podnoszą płynność rozgrywki. Nie są to żadne zakazane modele, więc unban jak najbardziej prawidłowy.
MaguŚ* zamykaj xD
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum