Post numer: #1Wysłany: 2009-09-09, 17:23 Avro kolejny bany za free.
Nick Admina : Avro
Data incydentu : 9.09.09
Gdzie to się wydarzyło ? : JB server.
Opis sytuacji : kolejny ban za free
Dowody (screen albo film) :http://www.speedyshare.com/135638213.html
No to tak Avro mowie ci ogarnij sie... za co kolejny ban ? i inne? podobno adma straciles a wychodzi na to ze nie.. Wytłumacz mi czemu mnie banujesz? i prosze z tym cos zrobic.!
Byłem przy tym na servie i chciałbym powiedzieć , że Avro jest niewinny , Adis sam chciał bana , myślał , że Avro nie ma admina i nie zbanuje go ale Avro był sprytny i zrobił to przez stronę ^^
Adis , zanim założysz skargę to proponuję zrobić demko... bo bardzo często sam chciałeś bana... Nigdy nie widziałem by Avro banował za NIC , zawsze był jakiś powód...
dobra zakraj nie liz mu dupy bo mnie to denerwuje nigdy nie widziales tak mowisz? a ty wogole grasz na tym servie czy cos? i jak mozesz nic nie pisz juz.
Ostatnio zmieniony przez Adis^^ 2009-09-09, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
dobra zakraj nie liz mu dupy bo mnie to denerwuje nigdy nie widziales tak mowisz? a ty wogole grasz na tym servie czy cos? i jak mozesz nic nie pisz juz.
Ja na JB jestem 5 - 7 godzin dziennie...
Masz 34 bany , w tym kilka free killi i parę innych rzeczy , normalny gracz już dawno miałby perma... Dziwię się , że jeszcze masz admina...
No i macie admina z wiekiem 14 lat... ^^ w sumie nie moja sprawa ale admin to minimum te 16 lat... (moim zdaniem) 14 lat co to jest ? 1 gimnazjum? Heh no fajnie taki mały ludek który jest mniejszy od swojej teczki... DO NAUKI A NIE DO ADMINA
//Trawnik
Masz coś do mnie?
Cytat:
Heh no fajnie taki mały ludek który jest mniejszy od swojej teczki...
Jeśli mogę się wtrącić. Adis powiedział że avro nie da mu bana. A avro powiedzial czy mu to udowodnić adis sie zgodził i gdy avro poszedł na stronę widziałem jak adis pisze na ogolnym zeby go nie banował. (Tyle widziałem tyle powiedziałem. Sorry adis.)
Avro teraz pokazujesz ile masz lat bo widze ze ci odwala
Rob tak dalej to dlugo tu miejsca nie zagrzejesz
Najpierw banowales Adisa za free robiac mu ss czy cos takiego a jak juz nie masz tam flag to przez bansy sie bawisz
zreszta to chore zeby admini z jednej sieci serwerow a tym bardziej z jednego serwa sie banowali bo sie nie lubia np
nie odpier*** juz tylko sie zachowuj
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2009-09-09, 18:41, w całości zmieniany 1 raz
Tak to jest jak dajecie adminów ludziom w wieku 14 lat. Niektórzy od biedy mogą się nadać, ale naprawdę ciężko jest ocenić czy człowiek w tym wieku da radę być adminem. Najczęściej wychodzi na to, że nie.
Ostatnio zmieniony przez Mattirab 2009-09-09, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum