Post numer: #1Wysłany: 2009-09-29, 15:53 Avro kolejna skarga.
No to tak myslalem ze jest juz looz ale jak widze nie. Gracze do mnie na gg pisza itp ze Avro puszcza piosenke o mnie. I mi przeslali i pokazali chociaz juz ja widzialem ale nie wiedzialem ze rozpuszcza to dalej : http://odsiebie.com/pokaz/5819364---1f22.html
CHLOPIE TY COS DO MNIE MASZ ODPOWIEDZ? Bo juz mnie to denerwuje!!!!!!!! a dalem skarge bo juz chyba z 10 osob mi mowilo ze mam dac :) i soory ze nie w takiej formie co trzeba ;p.
I tak sie dziwie dlaczego to robisz.... jak dawno z toba nie gralem a ni nic. i nie dam sie wyzywac takiemu szczylowi jak ty!
Nie no po prostu żenada. Czemu nikt nie wyciągnał konsekwencji w stosunku do tego głupiego, zakompleksionego dzieciaka z mózgiem 5 latka? Może ciebie Avro biją w domu, a jedynym miejscem gdzie może pokozaczyć jest internet? Ciekawe czy jak wychodzisz na osiedle z koszulką pikachu to się prężysz jak żyd przed modlitwą? Dzieciak sobie wyraźnie gra na naszych nerwach, i myśli, że jest bezkarny.
Powiem ci jedno, adekwatne do ciebie zdanie - Wróc do pokeballa!
...
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-09-30, 02:05, w całości zmieniany 1 raz
Tak avro jestes fajny !
Wyzywasz go i jeszcze na rodziców wjeżdzasz !
Puszczasz na serwie spamujesz mu tym na gg bo myślisz że kozak jestes taki.
Weźcie prosze zabierzcie mu wrescie tego adma bo to jest przesada adis z nim nie grał i nie gadał ostatnio wiec to jest tylko jego wyłączna wina.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum