Nr Użytkownika: 3125 Dołączył: 09 Lip 2009 Tematy: 0 Posty: 21 Skąd: sie bierze takie bajery
Post numer: #1Wysłany: 2009-10-13, 17:08 Aragorn Ban
Twój nick w grze : PrintScreen
Serwer: Diablo
Kto ukarał : Aragorn
Sposób kary : Ban
Czas kary : Perm
Mapa : asault_upc czy jakos tak
Godzina : 17.00-17.10
Data : 13 października 2009
Powód kary : WH
Treść odwołania : Gram sobie spokojnie i nagle dostaje bana za WH? MAcie jakies dowody? Demko lub cos? Dal mi bana zapewne dla tego, ze gram na sluchawkach i slyszalem, ze ktos wchodzi po drabinie, a wczesniej widzialem w tej okolicy ninje, no to strzelalem zeby sie upewnic. Farta mialem, ze trafilem. Pilnujcie swoich adminow, bo nie odrozniaja skilla od WH. Prosze o UB, lub jezeli macie jakies dowody to pokazanie mi ich.
Wyczytalem, ze macie czas na danie dowodow, wiec czekam.
Ostatnio zmieniony przez PrintScreen 2009-10-13, 17:18, w całości zmieniany 1 raz
Na demku jest przedstawiona sytuacja jak PrintScreen Z daleka strzela do tej Ninjy która wskoczyła na drabinkę.
Dla Jasności Ninją Był Avro z Stalkerem Czyli 0 Widocznosci .
A Wh dlatego ze Na Grafice SoftWare nie widać Ninjy ze stalkiem.
Chodzi Ci o to, jak jestem na tym budynku i strzelam do Avra na 2 drabince? Chcialem strzelac do tego ziomka co tam stal, myslalem, ze to Kameleon, ze Avro tam stal to nie moja wina.
Tam innego goscia nie ma xD
Wiec najpierw oglądnij demko zanim zaczniesz kitować HaHaHaHa.
/
I nie wmawiaj mi na GG teraz ze to fart :P
bo zabiłeś go 4x w ten sam sposób.
Po drugie Widać dokładnie ze celujesz w Avro a nie W twojego rzekomego CT z kameleonem :P
//
Tak tak słyszałeś jak po drabince wchodzi xD i zacząłeś strzelać zanim do niej doleciał xD
Ostatnio zmieniony przez Seeker 2009-10-13, 17:42, w całości zmieniany 2 razy
Już na war3 jak robiłem ci ss śmierdziało mi wh... A że dałeś sie złapać... Boot żal mi cie kolego naprawde takich ludzi jak ty najlepiej jak najszybciej wypłonić z społeczeństw. Pozdro & Poćwicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum