Nr Użytkownika: 3416 Wiek: 24 Dołączył: 12 Sie 2009 Pomógł: 2 razy Tematy: 0 Posty: 195 Ustrzelił 1 fragów Skąd: jestem?
Post numer: #1Wysłany: 2010-01-24, 18:00 AlwaySCAN aim ?...
Nick : alwaySCAN
Data : 24-01-2010 godzina miedzy 17:30 a 45...
Gdzie : awp_ruins
Opis : celownik lata na caly ekran , bez przyblizenia leca hsy...po czym wychodzi[adma nie bylo w tym momencie] , widac pod koniec demka :P na to jak lamie nie warto patrzec :D
Dowód : http://ul.to/p1mrvk
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
POMOGŁEM?? DAJ PLUSIK : )
Ostatnio zmieniony przez pajo1968 2010-01-24, 19:41, w całości zmieniany 1 raz
Zal was trochę on nic nie ma 100000 razy robili mu demko i nic a sadzicie ze jak wy zrobicie to cos nie bedzie.
Ogladalem Scan jest poprostu dobry i trzeba sie z tym pogodzic
Zal was trochę on nic nie ma 100000 razy robili mu demko i nic a sadzicie ze jak wy zrobicie to cos nie bedzie.
Ogladalem Scan jest poprostu dobry i trzeba sie z tym pogodzic
A mi ciebie żal jest i to bardzo, ale to tak nawiasem mówiąc. Nie oglądałeś nawet demka, więc jakie masz prawo wypowiadać się w tym temacie? Widać ewidentnego aima, nie ma co do tego żadnych wątpliwości, teraz trzeba tylko powierdzić, że był to Nevil, bo przecież ktoś mógł się podszywać, no i sprawdzić ip oraz zbanować na okres dożywotni.
n0th1mg tutaj widać aima a ty strzelasz głupote ... zobacze demko to zobaczysz jaką głupote napisałeś :)
Jeżeli macie ip albo on ma hasło na nick to dostanie bana bo on ma wysoką range i dużo odznak typ mógł wbić zobaczyć że te odznaki nie dają jakieś dużej przewagi bili go właczył aima i tyle :)
On by nie był na tyle głupi żeby ciągle udowadniać że nie czituje i potem wbijać z aimem na serwa
Nie poprostu wierze mu ze nic nie ma chyba ze ktos sie pod niego podszyl takk?;>
Jest to bardzo mozliwe poniewaz jest dobry i ktos chcial go wykluczyl ;)
/Chmielu
<Facepalm>
Czytaj temat oglądnij demko a nie tutaj spamujesz nie zapoznając się z tematem......
Żal to Cie, widać, że nie oglądałeś demka tylko komentujesz na sucho. Jak dla mnie tragiczny aim - kolega do zbanowania.
Znając życie, zaraz wpadnie kolega Nevil i zacznie tłumaczyć, że to nie on. szkoda, że nie zrobiłeś screena z IP. Ale mam nadzieję, że będzie to można wyciągnąć z logów serwera.
nothing tylko z siebie blazna robisz xD
aim jak ta lala;d
osoba na demku z pewnoscia jest cziterem ale czy to nevil nie wiadomo... nie pisz takich postow tutaj bo nie o to chodzi ze "chcemy" uwalic nevila i go bronisz ze to nie on... chodzi o to ze jest demko i trzeba sprawdzic osobe ktora grala pod tym nickiem:] na prawde taki spam w niczym tutaj nie pomoze:]
A właśnie, czy Ty 3^k - albo jakiś inny VH@ mógłby zerknąć w logi serwera i wyciągnąć IP? Wiem, że to trochę roboty bo sporo tego, ale póki sprawa świeża przydałoby się IP. Fajnie jakby autor dema podał przybliżona datę "czitowania" tego kolegi.
Porównamy IP z serwera z IP z forum.
Myślę, że da to jakiś postęp.
Aim jak szlag!! Mogę się mylić ale nie trzeba chyba wyciągać logów gdyż wystarczy zobaczyć tylko w psychostatsy.
2010-01-24 @ 16:48 - 17:39 awp_ruins 00:50:52 42 22 17
W tych godzinach grał nevil a po ip w psycho widać że to był on gdyż co prawda ma zmienne ip ale nie ma takiego, z którego wbił 1 raz, są tylko takie gdzi było po ok. 40 wbić. Niech moją teorię potwierdzą/zaprzeczą vh@ a szczególnie faja lub sir MoMo gdyż oni pewnie pierwsi z nich przeczytają tego posta :]
Sorka że się wtrącę ale Nevil szybki jesteś skoro ten alwaySCAN który wszedł na aimie , wszedł zaraz po tym jak ty poszedłeś ... nie wiem jak daleko mieszka ten twój kolega ale naprawdę szybki jesteś.
Dokładnie jakąś minutę po tym jak poszedłeś może 2 min ale to wyglądało jak reconnect ...
Ostatnio zmieniony przez All right! 2010-01-24, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
ostatni raz gralem jak mowilem do Draco czy wejdzie na VT
i na italy z toba potem wyszedlem...
gralem z toba na itlay potem wyszedlem i nie gralem az mi BANGO na GG spami ze na aimie gralem...
aimbot na 100% ale prosze o wyjasnienie ja tak nie lamie jak ten koles na poczatku...
+ czy ten KOLES uzywal bindu
SCAN SCAN HS I BAN .... ?
uzywa ducka na scrolu?
BH na nozówce?
zabawa q jak ja lubie
reco przy dedzie ;d
+ romowa przez mikro..?
dobra MoMo sprawdzi logi....
Wiecej nic sie nie wypowiem...
Ostatnio zmieniony przez Nevil 2010-01-24, 21:28, w całości zmieniany 4 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum