Post numer: #1Wysłany: 2010-04-05, 17:05 Alfa romeo
Nick Gracza : Alfa romeo
Data incydentu : 5 kwietnia 2010 o 16 00
Gdzie to się wydarzyło ? (Serwer + mapa) : aim aka colt i chyba na cpl mill bf2
Opis sytuacji : wbil jakis koles na aimie i wszystkich bil ;p a gra czasem na tym serwie szczegolnie widac na tym aim aka perfidnego aima
Dowody (screen albo film) : ss z ip http://img689.imageshack.us/i/alfao.jpg/
demo: http://www.speedyshare.co...80/demo_fps.rar
pozdro lols
//looool nie wiedzialem ze to tak daleko zajdzie
dobra robota momo
Ostatnio zmieniony przez lols 8 2010-04-06, 14:18, w całości zmieniany 3 razy
Jeżeli mogę coś powiedzieć coś na swoją obronę to powiem... ale i tak wiem jak na to zareagujecie ponieważ tez byłem adminem i pamiętam reakcję ludzi oraz adminów na tego typu wytłumaczenia ale może przeczytacie :
Wiec wiele osób mnie zna z starego Zombie Moda kiedy to jeszcze stał na hostingu w KampNo i wiedzą nigdy nie grałem na Cheatach..
A teraz były święta i przyjechał do mnie kuzyn który ma 14 lat i od jakiegoś 1,5 - 2 lat gra w CS ale na non Steam. Więc stwierdziliśmy ze sobie pogramy. No i trochę pograliśmy na BF2 potem mi pokazał jakiś serwer only non Steam ( czyli do tego musieliśmy ściągnąć NS) juz nawet nie pamiętam co to za serwer był bo jakiś gówniany... Na tym NS pograł trochę na serwerach FPS'u i nawet mu się spodobały ... Potem on sobie grała ja poszedłem do dużego pokoju na telewizje kiedy skończył wszedłem sobie na internet i na pulpicie znalazłem jakieś CCC czy ECC
pytałem sie go co to jest ten do mnie ze to coś w stylu gamma adjuster, wiec to olałem. Po czym we wtorek jak wstałem i wszedłem na forum zobaczyłem nick na którym grał w dziale skarg wiec luknołem ten temat i co sie okazało ze mOj "kochany" kuzynek grał na moim nicku i ze dostałem perma ...
Zapytałem sie dlaczego to ten mi powiedział ze to co ściągnął to nie jest gamma adjuster tylko jakieś Cheaty i ze dostał bana_neo i ze rozgryzł jak to działa i chciał skopiować config ode mnie ze steam i skopiował ale zapomniał zmienić nic i dalej napierdzielał po czym jak sie zorientował to juz było za późno i zaczoł cos pierdzielić ze mu przykro i wgl..
Tak wygląda ta historia. Kuzyn dostał wpierd*** wiec to jest równowaga bana dla niego i chciał bym prosić o od banowanie mnie ponieważ fajnie się z wami gra
Pozdrawiam
Dla mnie to oczywiste, że ban zostaje. Regulamin dotyczy wszystkich. Albo wóz, albo przewóz. Koniec imprezy.
Przypomina mi się sprawa Tainta któremu również "brat/kuzyn" wszedł na serwer z wh, a ten nic o tym nie wiedział, tylko kogo to obchodzi? No właśnie, nikogo. Dostał bana pernamentnego na całą sieć, a więc ty też powinieneś dostać.
Autor postu ustrzelił 1 fragi
Ostatnio zmieniony przez Dante 2010-04-07, 16:10, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum