Mam pytanie dlaczego Admini nadużywają na tym servie swoich możliwości związanych z posiadaniem Admina? na mapie awp_wall_2003 czy jakoś tak Admini mają po 5 żyć, 200hp. Do tego zabraniają kupowania broni i wszelkiego rodzaju granatów, sam dostałem bana za to że rzuciłem granata, ale dlaczego oni sami się do tego nie stosują? Posiadam 2 demka z ich działaniami. Sprawa się tyczy Adminów:
JedreK, ZielO.
Czy to nie jest czasem przesada? Jeśli każecie komuś stosować się do pewnych zasad oczywiście jesteście adminami macie do tego bardziej lub mniej słuszne prawa ale stosujcie się do tych zasad. A nie kiedy np. jeden z adminów ma WH to drugi na to nie reaguje dopiero jak się ktoś wkurzy i napisze to wtedy "Łaskawie" jest jakaś reakcja.
Proszę przemyślcie to czy jesteście do końca Fair wobec innych.
[ Dodano: 2008-12-22, 12:05 ]
Wybaczcie że tutaj zamieściłem tego posta ale nie widziałem gdzie umieścić posta tego typu.
na mapie awp_wall_2003 czy jakoś tak Admini mają po 5 żyć, 200hp.
Bo na serwerze jest kolego plugin, jesli zostane 1 osoba na 1 osobe to sie pojawia obstawianie zakladow kto wygra, i mozna wygrac takie rzeczy jak dodatkowe zycia czy 200 hp.
zadymek88 napisał/a:
Do tego zabraniają kupowania broni i wszelkiego rodzaju granatów, sam dostałem bana za to że rzuciłem granata, ale dlaczego oni sami się do tego nie stosują? Posiadam 2 demka z ich działaniami. Sprawa się tyczy Adminów:
JedreK, ZielO.
Pokaz te dowody
zadymek88 napisał/a:
A nie kiedy np. jeden z adminów ma WH to drugi na to nie reaguje dopiero jak się ktoś wkurzy i napisze to wtedy "Łaskawie" jest jakaś reakcja.
Tez pokaz dowody na tego admina co niby gra na wh, jakies demko czy cuś
Na WH nie mam dowodów. Mam tylko demko z tej mapy awp.... A co do tych zakładów to dziwne jest że to zawsze któryś z adminów. A jak ktoś się oburzy to im to znika. Tego nie rozumiem. Moge wysłać demko na maila.
Nie chce też żeby ktoś myślał że chce jakiś chaos wprowadzić czy coś po prostu chce pewne rzeczy wyjaśnić bo dobrze mi się gra na tym servie i niech tak zostania a moja opinia o nim się nie zmien:)
Rozumiem doskonale że jest zabronione dostałem za to bana i nie mogę teraz grać. No i w porządku dostałem za to że kupiłem dymnego. Tylko dlaczego nie został też za to ukarany JedreK? to tego nie rozumiem. Jeśli tak jest z tymi zakładami to ok, muszę uwierzyć na słowo nie mam innego wyjścia ( nie wiedziałem o tym, że takie coś jest możliwe ) a demko próbowałem wrzucić to ale jakiś błąd mi wyskoczył dlatego mówię że mogę wysłać na maila
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum