Post numer: #1Wysłany: 2009-07-08, 20:38 Admin Aki
Nick Admina: Aki
Gdzie to się wydarzyło ? : 4fun
Opis sytuacji :
koles zacza sie zucac ze niewrzucilem ss na forum za bana na war3 niedaje wyjasnic nic tylko na sile banuje przez jego bana doszlo do tego ze musialem przeinstalowac cs po kasowalo mi cfg po laczeniu z serwem utracilem ss 1 raz zmienilem ich format wiec teraz juz niepasuje ze sa modyfikowane innych juz niemam joksik banowal za to ze mialem w cfg komende cl_minmodels 0 wszystko wyjasnione ss mam tylko modyfikowane zaden zemnie informatyk niemam co robic gram od 3 lat od tau az po teraz nigdy niebylo prooblemu i nagle o haxy?? o.O oto odpowiedz aki'go "co mnie to obchodzi" skoro tak sie stalo da sie cos zrobic ale niemozna napisac do kolegi ktory zbanowal tylko miec w dupie i napisac ze regulamin a gdzie tam napisane ze banujemy za "cl_minmodels 0"
Nie wrzuciłeś SS wiec ban powinien zostać dla nas potecjalnie masz Wh wiec bez ss nie możemy powiedzieć że nie masz wh
Masz na wrzucenie SS 24h jeżeli w tym czasie nie wrzucisz a pojawisz sie na serwie to ban leci i koniec
tlumacze wam ze niemam oryginalnych wiec kiedys raz sie trafilo ze ktos zmodyfikowal bo sie dalo na tych niema ja kzabardzo to po 1 ale nie moga byc zmienilem format bo zle wrzucone na forum byly a oryginaly niemialem ale widac ze sa ok przeciez da sie obcykac to wszystko widac idealnie mozna by zagadac z koksikiem i wyjasnic i tyle jest regulamin ale w nim niema ze banuje sie za cfg ustawiony tak nie inaczej ale jest ze trzeba wrzucic ss bo wy w kolko otym samym ale zasranego bana dostalem niesprawiedliwie ciezko zrozumiec tylko pierdolenie " jest regulamin wrzuc ss" sie nauczcie lepiej zwracac uwage jak kto gra zygac mi sie chce od tego srania o regulaminie
Ban ma zostać i nie wiem od kiedy cfg kasuje się od bana xD
Po przeinstalowaniu cs niestety screenów nie kasuje !!! Wiec skończ z tymi bajeczkami !!
Bo to raz przeinstalowywałem cs żadne demka i screeny się nie kasują tylko zostają w pliku .
Ostatnio zmieniony przez Seeker 2009-07-08, 22:11, w całości zmieniany 2 razy
Po pierwsze od mnie bana dostałeś po drugie widział Cię kiedyś inny admin na war3 i też dostałeś bana za wh podobno i jak widziałem Cię po raz kolejny to też dostałeś od mnie bana 2 raz wiec jak nie masz ss to nic w tej sprawie nie da się zrobić :P:) Regulamin to regulamin :P:)
Nie uważam że ciastek ma wh ale ss są zmodyfikowane wiec ban powinien zostać jak by każdy miał taką wymówke jak i dostawali by unbany to cziter by mugł dalej używać wh uznasz pewnie że ban jest nie sprawiedliwy ale takie jest życie nie ma pewności że masz wh ale masz zmodyfikowane wieć w 100% nie mamy tej pewności wiec unbana już chyba nie bedzie i raczej musisz sie pożegnać z gra na tych serwerach
spoko niegram z z wami od tygodnia tylko 3 lata wiec mozna by bylo poradzic na ten serwer nigdy wiecej juz niewracam war 3 to nie serwer to przedszkole co do tego wczesniej to ban byl za tosamo byl nie za wh aragorn niewiesz jakie mialem klopoty z cs wiec mi tu nieublizaj instalowalem go 3 razy bo przez te zasrane instalki ze znakami zapytania zainstalowalo mi go 2 raz a nie odinstalowalo usuwalem obydwa foldery ale wy sie upieracie jak bym mial chaxowac na tej sieci serwerow prawda jest taka ze na war 3 dzieci graja a potem jest placz niestety
Jesteś z nami 3 lata i nie wiesz jak ss wrzucić ?! oO
Wielu było takich cwanIaków jak Ty..
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
ciastek, ja jestem weteranem tego serwisu i mozna powiedziec ze znalem zalozycieli TAU jeszcze przed jego powstaniem. Nigdy ciebie koles nie widzialem i o tobie nie slyszalem. Grasz 3 lata i stwarzasz dziwne pozory. Co czwartemu sie SS-y nie zapisaly, co trzeciemy brat cs-a przeinstalowal i nie ma dowodow, a co drugi wogule nie wrzuca SS-ow.
Koniec
Ostatnio zmieniony przez MoMo 2009-07-09, 01:47, w całości zmieniany 1 raz
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum