Post numer: #1Wysłany: 2009-09-03, 20:21 Adis | skarga
Nick Admina : Adis
Data incydentu : 03.03.09 / 20:15
Gdzie to się wydarzyło ? : nie ogarniam nazw map
Opis sytuacji : Może adis niech się wypowie ? Sory nic źle nie zrobiłem wchodzę do CT daje im (TT) 2 razy info, że mają iść na środek po czym któryś z Ct otwiera klatki typy nie wychodzą na środek, zaczyna strzelać zabijam z 2 oczywiście od razu płacz za co. Za chwile zostaje 2 CT ja gonie typa który uciekł ze środka wracam patrze nikogo już na środku nie ma to ich zabijam i ban. Jesteście żałośni.
Cisek nie potrzebnie zrobiłeś ten temat ....
bo jak znam życie to za chwile zrobią tu z Ciebie idiote ...
chociaż mas zracje
Moze i Cisek ma racje(choc nie wiem o co chodzi bo tak to napisal), natomiast Ty dab jej nie masz
// Dante
dAb może ci coś się nie podobać czy nie, ale miej na uwadze, że twoje komentarza zaczynają być mdłe, głupie i nie na miejscu, nie mówiąc już o tym sarkaźmie, jak masz focha, że cie na FFA biją i masz pisac takie bzdety to nic nie pisz...
____________________ Gość nie moge ci pomóc ..
Jestem KONIEM !!
tak przed chwilka dostales bana wszystko widzialem bylem na spec. nic przez mikro nie mowiles odrazu zabijales i nie tylko ja tak mowielm wiesz ile ludzi sie skarzylo na ciebie. szkoda mi takich ludzi i co nie wiem co zle robiles czy co ? zabiles wiecej niz 4 osoby za free.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
slychac wszystko bardzo dobrze bo przewaznie gram na specu i patrze co ludzie robia.i nie mam watpliwosci jzabil z 4 osoby za free i jeszcze skarga smieszne to jest wejdz i sie spytaj.!
HAHAHAHAHA nic nie mówiłem przez mikro hahahaha nie no nie dobra usuńcie ten temat jakiś @, bo ja tu nie wytrzymam xDDD. OK ADIS tak masz racje nic nie mówiłem ta ta ! :)) Inna rzecz, że tez byleś w CT. usuńcie
wedle zyczenia... zalozyles temat i po 5min placzesz o usuniecie elo tam
czemu tak chcesz usuniecia pierw zakladasz jak wiekszasc tutaj bo tylko ty sei tak skarzysz nie ogar jestes i czemu napisales 2 tt? jak zabiles 4 ? i bylem na specu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum