Domena FPScs.net na sprzedaż ! więcej informacji na : http://allegro.pl/domena-fpscs-net-wraz-z-forum-counter-strike-cs-i2271034185.html?source=oo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: adis, ban, cala, na, siec

Zamknięty przez: MoMo
2009-12-06, 11:48
adis i ban na cała siec???
Autor Wiadomość
Gracz : .:K.R.Y.S:. 
Ranga : FPS-Player

Nr Użytkownika: 4100
Tematy: 0
 Post numer: #1  Wysłany: 2009-12-05, 13:09   adis i ban na cała siec???

A więc tak chciałem się wypowiedziec na temat że dostałem bana na cała sięc a tylko dla tego że zacząłem się wypowiadac na forum jakim adminem jest adis. Tak dostałem 2-3dni temu bana na dr ale nie z mojej winy jakieś dziecko krzyczało przez micro i wyzywało nie tylko mnie innych też. Wczoraj wszedłem na serwer to sobie pomyślałem że dobrze jednak ktoś jest sprawiedliwy i dał mi unbana no i ktoś taki się znalazł i dobrze takie osoby są jeszcze dziś jakieś 1,5h temu adis wszedł na serwer i dał mi bana tyle że na cała siec nie moge wejśc na żaden serwer z fps. Proszę o upomnienie adisa gdyż on nie umie się posługiwac administratorem. Udzielcie mu jakiś wskazówek bo robi zamieszanie na serwerze.

# KiLL

... widzisz i nie grzmisz !
Słownik do ręki, bo ortografia kuleje !
Daj się zfragować autorowi tego posta

Gracz : Adis^^ 

Nr Użytkownika: 3039
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #2  Wysłany: 2009-12-05, 13:38   

no to tak dostales kazdy z tej sytuacij dostal bana na tydzien,a ty niz odczekac kare? to sobie swobodnie grasz "dziecko neo" wiec ban na neo proste. zrozumiales? czytaj tutaj:http://fpscs.net/topics3/dr-masakra-vt10255,15.htm?sid=dbf44b85fd3461f87df1020d6fa4fd13#71290
aha a ty powiedziales ze ktos cie odbanowal tak ? hohoho jak mogl cie ktos odbanowac? powiedz mi klamiesz chyba
i nie dostales bana za to ze wypowiadasz sie jakim jestem adminem bo jestem sam i musze to ogarnac i mam to co piszesz w dupce.
[Dzisiaj 16:54] Dante: u Adisa siusiak zwisa :D
[Dzisiaj 17:45] Ogarniam?: U Adisa siusiak nie zwisa ^^
http://www.takeagift.pl/4355/polecam
http://gimmez.pl/signup.php?id=5082
Ostatnio zmieniony przez Adis^^ 2009-12-05, 13:43, w całości zmieniany 4 razy  

Post numer: #3  Wysłany: 2009-12-05, 13:43   

Hmm? Dobre bo nie mam neo mam stałe ip jak się wytłumaczysz ? Zresztą chyba widzisz!!! AHA i tak na dobra sprawe po co mi grzebałeś w konfigu??? teraz muszę całego cs-a zainstalowac ponownie bo wszystko jest namieszane a to chyba nie fer z twojej strony czekam na wyjaśnienia.

//Gosc
Krzysiu ja Ci grzebalem w konfingu. Wyłaczyłem Ci skilla i zainstalowalem trojana.
Teraz formatuj kompa

Tak wszystko żeby było jasne ja nie krzyś

Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #4  Wysłany: 2009-12-05, 13:45   

czlowieku powiedz mi kto ci dal unbana i skad ja to mialem wiedziac jak ktos dal na serio a wiesz gdzie ja to mam ze musisz reinstalowac cs-a?i ja ci nic nie grzebalem i nie chcial bym grzebac nigdy.. ja skonczylem juz.
dowidzenia milego dnia.
Ostatnio zmieniony przez Adis^^ 2009-12-05, 13:50, w całości zmieniany 3 razy  

Post numer: #5  Wysłany: 2009-12-05, 16:13   

TAK jasne nic nie grzebałeś szkoda że mam wszystko pomieszane a to akurat nie jest ciężkie. Coraz bardziej jesteś wkurzający skąd mam wiedziec kto mi dał unbana? po prostu nie mam i tyle wiecznie gracze narzekają na twoje adminowanie i chyba coś jest nie tak proszę innych graczy o wypowiedzenie się w TYM temacie na temat naszego wspaniałego admina (sarkazm)"Adis^^" mam nadzieje że się inni admini tej sieci dowiedzą z kim mają doczynienie!!!
Ostatnio zmieniony przez .:K.R.Y.S:. 2009-12-05, 16:14, w całości zmieniany 1 raz  

Gracz : KowalQ 
Ranga : Gość

Nr Użytkownika: 4232
 Post numer: #6  Wysłany: 2009-12-05, 16:17   

Bez kitu Adis ogarnij się ty jesteś adminem hahahahha...
Jak jesteś adminem to czego niebanujesz za (reconnect,wychodzenie z obszaru właczania pułapek)...
Pawcio przemyśl to czy on ma być adminem...

Gracz : Kafelo 

Zaproszone osoby: 1
Nr Użytkownika: 1849
 Post numer: #7  Wysłany: 2009-12-05, 16:22   

Żal...
Nie kreuj się Adis na bóg wie kogo, bo jest jeszcze Fast i Koza - często tam siedzą. Przed chwilą siedziałeś na serwie (ja też tam byłem) i koleś wychodził kilka razy z tt i walił z kałacha na aimie i Ty niby ogarniasz? Już pomijam te wyzwiska i bluzgi, które przy Tobie i na Ciebie leciały... Nie będę pisał kto to wygadywał, bo były SŁUSZNE. W oczach graczy nie masz szacunku. Wylizałeś coś komu trzeba, ale graczy tak łatwo nie kupisz. Podsumowując, nie oceniaj się sam, bo to my Cię ocenimy.

W sprawie KRYSA napiszę tylko, że dla mnie w porządku koleś, cofnięto mu admina (z niewiadomych przyczyn) a teraz ban na neo - GZ.

/edit
Aha...
Pięknie ktoś powiedział, że banujesz tylko jak ktoś Cię wyzwie/wkurzy. Tak Cię właśnie zapamiętałem. Gracze potwierdzają moje odczucia, znaczy, że znam się trochę na ludziach. :-)
Ostatnio zmieniony przez Kafelo 2009-12-05, 17:26, w całości zmieniany 2 razy  

Gracz : FaKoV 
Ranga : Gość

Nr Użytkownika: 4110
 Post numer: #8  Wysłany: 2009-12-05, 16:24   

zgadzam się z KRYSEM, on nie umie zapanować na serwerze nie ma wogole kontaktu z graczami nie umie dotrzeć do nich tak jak kiedyś KRYS jak miał admina. Razem mamy sie dobrze bawic a nie sobie na wzajem zycie truc

Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #9  Wysłany: 2009-12-05, 17:27   

hahahaha ja nie wiem siedze tam bardzo duzo i banuje ciagle a takie dziecko kowal czy jakos tak bedzie mi mowil ze nie banuje a wiem dla czego bo jestem na server a on ze jakis tam koles rc banuj jak nie widzialem czy cos nie zbanuje dziecko.
a co ludzie gadaja niech gadaja tylko nie lamia regulaminu.
dobra ja juz wszystko powiedzialem co robie zle prosze napisac na pw bo przesadzacie jak zwykle.
zegnam

# KiLL edit.

Chciałbym tylko powiedzieć, abyście używali trochę 'musku' a właściwie ortografii i interpunkcji. Każda wypowiedź - oprócz Kafla, jest tak chaotyczna, że ja tu nic nie rozumiem. Wasze przemyślenia, ubierzcie jakoś w odpowiednie słowa, znaki i inne kaligrafy, bo ludzie czytający ten temat dostają szału, np. JA ! Przykładem może być ta wypowiedź Adisa, wyżej macie oryginał, a niżej moja przeróbka z poprawnością :)

Hahahaha. Ja nie wiem, siedzę tam bardzo dużo i banuje ciągle, a takie dziecko, kowal czy jakoś tak, będzie mi mówił, ze nie banuje, a wiem dla czego, bo jestem na serverze. A jakis tam koles mówi "rc" - banuj, jak nie widziałem.
A co ludzie gadają, niech gadają, tylko niech nie łamią regulaminu.
Dobra ja już wszystko powiedziałem, co robię źle, proszę napisać na pw, bo przesadzacie jak zwykle.
Żegnam

Gracz : ~FaRReL~ 

Nr Użytkownika: 448
 Post numer: #10  Wysłany: 2009-12-05, 17:46   

niech napisze tu vh@ albo h@ i zamknie temat i po sprawie nie siedze czesto na serwie wiec nie bede cie ocenial adis ale moim zdaniem nie powinienes go od razu banowac

Gracz : Kafelo 

Zaproszone osoby: 1
Nr Użytkownika: 1849
 Post numer: #11  Wysłany: 2009-12-05, 18:13   

Adis^^ napisał/a:
hahahaha ja nie wiem siedze tam bardzo duzo i banuje ciagle a takie dziecko kowal czy jakos tak bedzie mi mowil ze nie banuje

I bardzo dobrze drogi AdisQ, że 'kowal czy jakos tak' mówi, że nie banujesz, bo był przy tej sytuacji, którą przedstawiłem w poprzednim moim poście. Nikt Ci nie chce robić na złość, ale Ty też innym nie rób, dlatego ogarnij SERWER. Nie spełniaj się w roli admina dla siebie (może liczysz wlepione komuś bany, może nie - nie wiem) tylko dla niego, by się lepiej na nim grało. I choćby nie wiem z jakim dzieckiem byś polemizował to go nie gaś. Dzieciaki = dobra reklama.

Post numer: #12  Wysłany: 2009-12-05, 18:55   

Adis a tak swoją drogą to możesz mnie odbanowac na pozostałych serwerach na dr trudno odczekam karę za jedno brzydkie słowo ale to szczegół a i za przekleństwo rozumiem że ban jest na tydzień???:) nie mam zamiaru nie grac na innych serwerach dla tego że na dr powiedziałem brzydkie słowo ;) zgadzam się z innymi na temat nie dawanych banów bo sam widziałem parę takich sytuacji ;p no ale oczywiście on jest PANEM SERWER bynajmniej za takiego się uważa!!!

Gracz : Jose Ignacio 

Nr Użytkownika: 3928
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #13  Wysłany: 2009-12-05, 19:08   

Wiek odgrywa duza role, wiec podczas rekrutacji adminow trzeba brac pewne rzeczy pod uwage ;] Mi sie przypomina sytuacja w SB gdy Adis napisal, ze gra w Tibie a reszta zaczela sie z niego smiac z tego powodu i chlopak zaczal zaprzeczac, ze tak tylko napisal nie majac zadnych argumentow aby sie bronic. Moze czas zaczac rekrutowac ludzi, ktorzy maja ogarniecie, a nie ludzi ktorzy graja, sa aktywni, duza pisza itp.

[ Dodano: 2009-12-05, 19:10 ]
P.S
Nie znam dokladnie tych wszystkich sytuacji ale jako uzytkownik tego forum chcialem tez wziac udzial w tej dyskusji :> (zeby sie niektorzy mnie nie czepiali, ze nie znam sytuacji, zebym sie nie wypowiadal) :)

Gracz : Mattirab 

Nr Użytkownika: 3017
Ustrzelił 7 fragów
 Post numer: #14  Wysłany: 2009-12-05, 19:12   

.:K.R.Y.S:. napisał/a:
Adis a tak swoją drogą to możesz mnie odbanowac na pozostałych serwerach na dr trudno odczekam karę za jedno brzydkie słowo ale to szczegół a i za przekleństwo rozumiem że ban jest na tydzień???:) nie mam zamiaru nie grac na innych serwerach dla tego że na dr powiedziałem brzydkie słowo ;) zgadzam się z innymi na temat nie dawanych banów bo sam widziałem parę takich sytuacji ;p no ale oczywiście on jest PANEM SERWER bynajmniej za takiego się uważa!!!

Taki urok banów na tej serwerowni, że jak dostaniesz bana na jednym serwerze, to nie możesz wejść na inne. Wiem z autopsji i pewnie nie tylko ja.

A co do Adisa, to gdzie jak gdzie, ale akurat na defrunie adminuje bardzo dobrze, przynajmniej w czasie, gdy jestem na serwerze. Do Fasta podobnie nie można się przyczepić, Koza parę gaf popełnił (głównie przez to, że gra bez głosu :D), ale tak poza tym też jest nieźle. Za to Pawcia ostatnio w ogóle nie widzę, ani na serwie, ani na forum.
Ostatnio zmieniony przez Mattirab 2009-12-05, 19:14, w całości zmieniany 1 raz  

Gracz : Anonimowy 

Nr Użytkownika: 3764
 Post numer: #15  Wysłany: 2009-12-05, 19:22   

Znajdź mi czas to wejdę, o właśnie teraz mam 2min to mogę napisać i już muszę iść ;o Ale nie pobij mnie za to... Co do Adisa, według mnie jest ogarnięty, ale jak napisał Mattirab nie ma mnie tam często, jak znajdę czas to trochę ich po obserwuje i wyniosę konsekwencje. Co to Krysa, odczekaj kare ;]

Reklama
Zareklamuj się w FPSproject.com

Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !

Przejdz do dzialu Kontakt i postaraj sie z nami tworzyc portal.

Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651

10 podobnych tematów na FPSproject.com
Konkurs na wykonanie baneru forum oraz herbu sieci fpscs.net
Czy Polska powinna się angażować w wojnę na Kaukazie?
banneo- wrzucam ssy a zakladki bany nie ma w skacz do...
Gdzie są @ na servie TP?????????????
Mam bana na D2 modzie a nie wiem czemu ;p
alwayscan ss < nie wiem czy dobry temat w dobrym miejscu
tak się bawimy na zombi modzie dołącz i ty !!"D
MYM Trainer demko do bana | FFA | Na prosbe
Ban za dobre staty na początku meczu???... :( (Do smoq)
Jak Robić Ślizgi na mapie de_aztec?

Zanim Napiszesz
Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM FORUM/STRONY
Używaj opcji SZUKAJ
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi