Darowałem sobie takie bzdury jak mapa i godzina, po prostu to nie jest potrzebne :)
Zobaczcie jak świetnie ten gracz wie gdzie jest przeciwnik i gdzie go NIE ma. Skoro potrafi spotkać kampiącego przeciwnika dokładnie tam gdzie jest a konsekwentnie ignoruje wszystkie pozostałe prawdopodobnie miejsca to czit jest oczywisty... dokładne strzelanie przez sciany pomijam, chociaż ten moment przy respie tt w 1 demku, pod koniec, jest interesujący. Niestety gracz został ostrzeżony przez graczy, więc teraz gra jak ostatnia lama i nie mam co nagrywać.
Prosze o komentarze. Przy okazji, moje poprzednie demka były sprawdzone? Mile by wiedzieć że nie męczę się na darmo.
Wyjątkowo przy tym demku się rozpisałem
Ostatnio zmieniony przez Javox 2009-04-11, 23:02, w całości zmieniany 1 raz
Javox kawal dobrej roboty przyznaje wczesniejsze demko z tym zalosnym sh widzialem :\ i tamto jest juz zakonczone perm i tyle w tej sprawie to oczywiste ma wh ale jak go kikne na serwwerze to ss zrobie i perm
Ps: bdw ja chyba z 3 assasinof banowalem z ss ale moze to jakis nowy assasin xD zaczynam na niego polowac :P
pozdrawiam dzieki javox 2 czity zlapales
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum