Nr Użytkownika: 1070 Wiek: 18 Dołączył: 29 Gru 2008 Pomógł: 1 raz Posty: 695 Ustrzelił 4 fragów Skąd: Świnoujście
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-20, 22:49 2 miechy przerwy skarga
Nick Admina : 2 miechy przerwy
Data incydentu : 20 czerwca 09' 22:35
Gdzie to się wydarzyło ? : serwer FF2 z modem bf2 mapa kabul
Opis sytuacji : Dziecko jakieś tam (jego nick nie jest ważny) mówi do drugiego słowo w stylu "dupa" i drugi oczywiście z tego powodu super śmiech po czym pierwszy też śmiech. Mówię im przez mikro jedno zdanie żeby się uspokoili tzn powiedziałem wyrażajcie się. Na to pierwsze z dzieci "zamknij mordę frajerze", ja mówię żeby mnie nie obrażał, bo nie życzę sobie by on to robił. (nie użyłem nawet słowa podchodzącego pod wulgaryzm). po chwili mówię żeby lepiej odwołał to co powiem, bo zobaczy. Na to on się speszył i myśląc, że jestem adminem zaczął mówić sorry, ale mówi, że przepraszam nie powie. Ja piszę do 2 miechy przerwy żeby coś zrobił z dziećmi tymi (tzn próbowałem z nim nawiązać kontakt po przez mikrofon, czat, admin chat) niestety brak jakiegokolwiek zainteresowania z jego strony ta sytuacją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum