Post numer: #1Wysłany: 2009-07-24, 18:31 2 ban w dzisiejszym dniu ( serwer deathrun)
no to ja mam taki problem ze jakies dziecko (nowy admin kesman czy jaos tak) dalo mi juz drugiego bana praktycznie bez ostrzezenia.
1 pierwszy dostalem okolo 12 za to ze spamowalem na mapce ... chodzilem po mapie jako terro i wlaczalem pulapki . poprostu myslalem ze mozna 2 czy 3 razy tak jak na niektorych mapach. bez zadnego ostrzezenia admin dal mi bana i to odrazu na 4 godziy ... a jak wiadomo jak dostane bana na jednym serwie to odrazu na paru nie moge grac...
2 dostalem za slowo "zajebiscie" i tez na 4 godziny !!
no ludzie ja to rozumiem ale mogl powiedziec czy cos albo otrzec a tu odrazu ban na kolejne 4 h.
Ojojo sv_puacz off
Grasz na tym serwie dlugo. Ode mnie też parę banów dostaleś.
3 krotne zlamanie regulaminu skutkuje permem. Więc nie płacz i się ciesz że za 4h se pograsz.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
ahhahah ja na tym serwie gram dlugo ? na death runie grtam dlugo ? no chyba nie na death runie gram z jakis tydzien a od ciebie to ani jednego bana niedostalem moze ci sie nicki kolego pomylily
nie wiem dlaczxego masz do mnie takie pretensje ale cos ci sie na bank pomylilo
Ostatnio zmieniony przez lols 8 2009-07-24, 19:35, w całości zmieniany 1 raz
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Miałeś sporo czasu na zapoznanie sie z zasadami serwera teraz banujemy na dłużej stałych grazy którzy jak nie ma adminów spamuja i łamamią regulami jeżeli nie umiesz ich przestrzegać zawsze to a nie tylko kiedy admin jest
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-07-24, 21:18, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum