Nr Użytkownika: 2647 Wiek: 17 Dołączył: 30 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 11 Skąd: Sosnowiec/Pogon
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-29, 21:31 ( Y) ale dupa -.- Ma Bana... Ale nie ma w AmxBan
Siema. Z Tej strony d(>.<)b i moj kumpel z rl co gra u was dostal bana za "wh" nick w tytule. i on chcial sie Dowiedziec Kiedy. Od Kogo. i moze ktos gralna Jego nicku
Walne z Gory ze byli u niego znajomi jego siostry i grali w csa na jego nicku.
Po[Z]drawiam
d(>.<)b
@Edit
Na Servie War3 oi to bylo dzisiaj. jakos po poludniu nie wiem dokladnie i tez jego znajomi wspominali chyba o Adminie Gangsta Paradis
Ostatnio zmieniony przez RafiSC 2009-07-29, 21:44, w całości zmieniany 1 raz
Jak dla mnie to to powinno pojsc pod ten wzor :
Twój nick w grze :
Serwer:
Kto ukarał :
Sposób kary :
Czas kary :
Mapa :
Godzina :
Data :
Powód kary :
Treść odwołania :
Admin nie da ci perma za wh od tak sobie, musial koledze robic ssy. Ci "koledzy" mogli grac na innym nicku iwec szukaj po ip. Wogole po co pozwolil im grac ? O ile tego teraz nie wymyslil bo czitowal ^^
1) wiele razy widziałem jak dupa skanował przez sciany mimo że za nią był człowiek z nożem (kampił niewidzialny), więc Gangsta może SS zrobił. btw wczoraj cały dzien grałem a Ciebie dupa tam nie było.
2) Gangsta "uczy" się admina może przez przypadek Cię zbanował
PS: Możesz sygne zmniejszyć?
Ostatnio zmieniony przez Skeepers 2009-07-30, 09:54, w całości zmieniany 1 raz
No więc jeżeli chodzi o tego ale dupa to zrobiłem mu ss. I mam to w tyłku czy ktoś grał u niego, za niego czy z nim i ściągnął se wh i to nie on. Dawaj ss albo jak Cie/Go zobaczę na serwie to poleci neo.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Jak GANSTA mu też zrobił ss to ma dwie paczki do wrzucenia. Ode mnie i od niego.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum