Post numer: #1Wysłany: 2009-04-13, 20:32 -=S.Team=-Scotty, Ezzo
Nick Cheatera : -=S.Team=-Scotty
IP : 212.244.47.16:27005
Server: Diablo mod
Data incydentu : 13.04.09
Demko i screen ip (spakowane razem): http://www.speedyshare.com/255120194.html
Proszę zauważyć tą sytuację kiedy wyżywał się na trupie. Nie licząc że bił go full auto z m4, a celownik stał ciągle w miejscu to w pewnej chwili błyskawicznie się odwrócił i zaczął strzelać w ścianę. Dam głowę że tego się nie spodziewał, ale aim czasem tak ściąga :)
Nick Cheatera : Ezzo
IP : 89.231.210.169:27005
Server: Diablo mod
Data incydentu : 13.04.09
Demko i screen ip (spakowane razem): http://www.speedyshare.com/183828322.html
Ezzo był już banowany i mimo to wrócił, proszę aby wszyscy admini dobrze zapisali sobie jego nick...
Ostatnio zmieniony przez Javox 2009-04-14, 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Co do tego 1 demka to dziwnie to wygladalo a to drugie to zal.pl sam tego ezzo banowalem 2 razy neo ? (jakis multihack czy cus ) jak lokne na serwie perm i apeluje do adminow diablo by zrobili jak ja :P
PS: jak sie ma aima to on dziala np: jak przeciwnik jest za plecami ? (chyba nie) ale nie wiem tego pozdrawiam javox kawal dobrej roboty
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
tak po krótce
sa różne rodzaje Aima sa takie ze jak widzisz wroga to nacelowywuj na Head
albo za nacisnieciem zbindowanego klawisza nakierowywuje na główkę
Scotty ma oczywistego aima, nie mówiąc o no recoilu. Włączył cheaty na chwile, by pokonać Ezzo, potem je wyłączył. Obejrzałem demko znowu i na początku, tuż po zabiciu pewnego gracza ponownie ściągneło mu celownik, prawdopodobnie na head kogoś daaleko, w korytarzu.
Aimów jest wiele rodzajów. Większość delikatnie nacelowuje w głowę, ale niektóre, takie jak mieli Ezzo i Scotty, podczas strzelania automatycznie namierzają najbliższą możliwą głowę, najlepiej gdy znajduje w polu widzenia cheatera. Często też je ściąga w niewyjaśnionych kierunkach. Widziałem raz demko gdzie gracz ciągle, niezależnie gdzie stał, czasem strzelał w w kierunku paczki z C4. Dziwnie to wyglądało że często po ubiciu gracza z awp w głowę bez celownika nagle odwracał się i strzelał w kierunku paczki, niezależnie czy jest przez kogoś niesiona, obojętnie czy była nawet na drugim końcu mapy. Ot, taka ciekawostka.
Ostatnio zmieniony przez Javox 2009-04-14, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum