Post numer: #1Wysłany: 2009-12-16, 15:22 Wyzwanie !
Witajcie, jak wiecie z mojego wcześniejszego tematu u mnie w szkole organizowany jest turniej, osobiście podjąłem się cfg. serwera lanowego oraz zrobienia plakatu na owy konkurs. I tu pojawia się problem, serwer nie jest tak trudno ustawić ale plakat... męczyłem się godzinę i udało mi się wyciąć dwie postaci i wkleić na tło, niestety wyglądało to beznadziejnie. I tu zgłaszam się do was z prośbą o stworzenie tego plakatu, wiem że niektórzy są w tym dobrzy i zajmie im to chwilę... Plakat ma być formatu A4, ma zawierać elementy z CSa i informacje że jest ten turniej, bez żadnych szczegółów...
Za plakat skłonny jestem dać nagrodę-niespodziankę, jeśli ktoś jest tu dość długo wie z konkursu śpiewania jak cenna jest to nagroda...
Liczę na waszą pomoc.
Oczywiście daje pomógł...
Adobe Photoshop CS3, ale trzeba miec cierpliwosc do wycinania (czego ja nie posiadam :P) no i troche umiec poslugiwac narzedzia ps'a, bo metod wycinania renderow jest wiele ;] a jak nie chce Ci sie wycinac to poszukaj gotowych renderow na necie ;] polecam stronke http://planetrenders.net/ ;]
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum