No to tak robiłem sobie sygne dosyć długo ale siostra mi skasowała, nie chce mi się robić od początku. Więc tu jest prośba zrobił by mi ktoś sygne w stylu avatara
Mam nadzieje że ktoś zrozumiał co napisałem.
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Jeśli dobrze zrozumiałem pytasz się co ma w niej być. Pisałem coś w stylu tym na avatarze proszę o zielone tło
Wookie jak kolega python napisał po to jest ten dział
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
nice spokojnie
nie ma tutaj jakis dyskusji i tematow bez sensu
ludzie zakladaja tylko temat jak chca zeby ktos im zrobil avatar/sygnature i to zazwyczaj zwiazana z csem na nasze forum
relax
dziękuje ale mógłbyś trochę zmienić tę panią na ładnijeszą ??
ta mi sie nie podoba i słuchawki ma dziwne ale ogólnie avek ładny (python nie umiem obsługiwac tego c4d czy jakoś tak )
reszta jest idealna
wiem wymagający jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum