Post numer: #1Wysłany: 2007-12-03, 20:25 Przerwa techniczna - anrstudio
Domyślam się, że nasz H@ jest twórca tego napisu i tu pojawia się moje pytanie: nauczysz mnie zrobić coś takiego?:) ew. wiesz może gdzie mógłbym znaleźć tutorial?(jestem trochę leniwy :] )
Moge pomoc Ci z grafika. Ale nie rozkiminiam o jaki napis Ci chodzi zrobiony przez anr. link plx :c
Anr bawi sie w PS (photoshopie) jesli chcesz jakies tutki to zapraszam tutaj:
here here - bardzo fajne forum wiele fajnych tutkow. Bardzo czesto z niego korzystalem.
Wiem, że anr bawi się w Photoshopie :) to za jego sprawą sam zacząłem coś tam modzić. Korzystałem z jego tutoriali zamieszczonych na grafikarto.pl (ze Spyder-man'em w deszczu był świetny - na jego podstawie zrobiłem pracę do szkoły na informatykę za która dostałem 6 na koniec ^^)
linka podać nie mogę bo grafika pojawiła się w momencie wchodzenia na game.tau.pl w każdym razie przedstawiała napis "anrstudio" - świetnie zrobione powywracane literki w 3D :D:D
Co do udzielania się na forum, to osobiście odradzam, tylko polecam tutki, jeśli są w miarę, ale najlepiej coś samemu stworzyć, bo przekładanie z tutków jest troszkę bez sensu. Na jednym forum dają 1/10, zaś na drugim 5/10, zaś na trzecim, iż idealna - 9,10/10 ....
: )
Co do napisu, słaby. ^^
Widać, że nie ogarniam w ogóle c4d... Żenada. Wszystko źle, dla mnie 1/10.
; )
Ja tam bardziej używam tutów żeby się nauczyć i poznać poszczególne opcje i możliwości ich
ładnego łączenia. :) nie po to by zrobić coś identycznego jak autor tuta :p
I się znaczy, że to co tam jest to magia w grafice ;)
Sam jestem pod wielkim wrażeniem prostoty wielu efektów, nad którymi inną techniką spędzam czasem ponad godzinę ... oni pokazują jak to zrobić w np. 45 sekund :D
Będą mieli ciężko na pewno na początku ale macie reklame grafikarto pl od anr i możecie zawsze napisa z problemem tutaj na forum a na pewno ktoś kto się zna odpowie
Widziałem anr Twój szablon do najnowszego studia z domeną COM :) nie oficjalna więc się nie pochwalę ale już google zaczyna wyłapywac ten projekt ...
____________________ Wszelkie pytania odnośnie konkursów, czy samego centrum i załogi VIP proszę kierować na PW do anr
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum