Post numer: #1Wysłany: 2010-04-10, 13:42 Prosba o avatar
Prosił bym o avatar jak w tym poradniku PORADNIK tj. taki efekt plonacego napisu, tylko ze z napisem Rosi[x]
Właściwie to sam ten napis by mi wystarczyl, lecz jesli ktos ma jakis ciekawy pomysl to prosze bardzo ;]. Rozmiar to bym prosil wiekszy bo zmniejszyc to dla mnie nie problem,a jak powieksze takiego kurdeupla 20x10 to kicha wyjdzie. Wiec wstepny rozmiar calego avka to tak jak w tamtym poradniku czyli 500x300. Jeszcze zeby nie bylo, ze len jestem. Sam probowalem to zrobic ale brak mi talentu do takich rzeczy i wyszlo no powiedzmy miernie.
KAZDA PRACE NAGRADZAM POMOGL I Z GORY DZIEKUJE ;]
____________________ Gość mixujemy ??
Ostatnio zmieniony przez Rosi[x] 2010-04-10, 13:43, w całości zmieniany 1 raz
Wiec wstepny rozmiar calego avka to tak jak w tamtym poradniku czyli 500x300. Jeszcze zeby nie bylo, ze len jestem. Sam probowalem to zrobic ale brak mi talentu do takich rzeczy i wyszlo no powiedzmy miernie.
Nie zapomnij by przed umieszczaniem takiego avatara na jakimkolwiek forum zapoznać się z takowego regulaminem regulującym dopuszczalny rozmiar obrazka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum