Post numer: #1Wysłany: 2012-01-05, 01:14 Dancik moderator?
Imię: Arek
Dlaczego chcę zostać modem: Bo chcę zapanować nad burdelem jaki jest na tym forum, nad ludźmi którzy piszą bezsensowne posty, nagminnie łamią regulamin forum, spamują i floodują, mam też na oku tych którzy często używają wyrażenia "xD". Chcę skończyć z idiotycznymi podaniami o admina osób które nie wiedzą nawet jak skorzystać ze wzoru. Na przekór wszystkim będę warnował nawet najstarszych i najbardziej doświadczonych userów w myśl zasady "wszyscy są sobie równi". Nie będziecie mieć lekko.
Jaki zakres obowiązków ZOBOWIĄZUJĘ się spełniać: Wszystkie określone obowiązki moderatora, o to nie bójcie..
Wynik z matury pisemnej z j. polskiego (ocena w ostatniej klasie.): Ów pytanie uwłacza mojej prywatności, jest tendyncyjne i nie muszę oraz nie mam zamiaru na nie udzielać odpowiedzi powołując się na treść ustawy o ochronie danych osobowych.
Coś od siebie: Chyba wszyscy mnie znają. KLUBEM ŁODZI JEST?! ŁKS!!!
Czy Dancik powinien zostać moderatorem forum?
TAK []
NIE []
Autor postu ustrzelił 1 fragi
Ostatnio zmieniony przez Dante 2012-01-05, 02:42, w całości zmieniany 4 razy
Na przekór wszystkim będę warnował nawet najstarszych i najbardziej doświadczonych userów w myśl zasady "wszyscy są sobie równi". Nie będziecie mieć lekko.
Już się boję...
Dancik napisał/a:
Wynik z matury pisemnej z j. polskiego (ocena w ostatniej klasie.): Ów pytanie uwłacza mojej prywatności, jest tendyncyjne i nie muszę oraz nie mam zamiaru na nie udzielać odpowiedzi powołując się na treść ustawy o ochronie danych osobowych.
Patrz, jak zwykle wybrnął :D
Ogólne to jestem na tak, raczej nie trzeba mówić dlaczego, większość wie.
TAK [1]
NIE [0]
Nie znam na tej sieci osoby która jest bardziej kompetentna na to stanowisko, Tak.
PS. Może trochę za bardzo poleciałem ale niech tak zostanie :P
TAK [3]
NIE [0]
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Ostatnio zmieniony przez KmS 2012-01-07, 17:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum