Post numer: #1Wysłany: 2012-01-15, 02:15 awp_ruins & fy_snow
Zwracam się do Was z propozycją dodania wyżej wymienionych map, ponieważ na serwerze jest tylko jedna mapa awp i jedna mała mapa cs_wiocha.
Chodzi mi głównie o to że wieczorem, gdy na serwerze jest do 5 osób nie ma co grać dużych map i wtedy właśnie przydałyby się albo awp_ruins, fy_snow i może też jakieś inne pokrewne mapy.:-)
Gdyby ktoś nie znał map:
awp_ruins
fy_snow
Rozpatrzcie te propozycje i dajcie znać.
Pozdro!
Ja jeszcze chciałbym zgłosić mapę de_kabul, znana lubiana mapka. Nie będę wrzucał nowego tematu bo myślę, że każdy ją zna, więc można bez niczego dorzucić na serwer.
Sorrry że się wtrącam ale też mam takie mapy całkiem fajne: de_airstrip......wymieniłem te które jeszcze są..
de_chateau
as_oilrig
de_train
cs_assault
cs_office
cs_backalley
cs_747
de_dust2
de_survivor
cs_747
cs_havana
de_chateau
cs_assault
de_prodigy
cs_italy
cs_havana
de_chateau
cs_assault
de_airstrip
cs_backalley
de_train
cs_italy
cs_militia
cs_havana
de_dust2
cs_militia
cs_italy
Ostatnio zmieniony przez Krzepki Radek 2012-01-18, 23:17, w całości zmieniany 1 raz
Więc panowie head adminowie, jak będzie z tymi mapkami?
Powiem tak. Na forum bywa codziennie 60 userów, z czego tak wyliczając 45 "sztucznych". Gdy powstaje jakiś temat o zmianie modu, dodaniu mapek wypowiada sie jedna, w porywach parę osób. Żeby ankieta miała sens musi się wypowiedzieć większa liczba użytkowników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum